A magyar Alaptörvényről is beszélt brazíliai látogatásán a köztársasági elnök, aki divattá szeretné tenni a gyermekvállalást. Bemutatta továbbá a 2011-ben elfogadott gránitszilárdságú Alaptörvényt is, amelyben előbb azt rögzítették, hogy a házasság egy férfi és egy nő kölcsönös elhatározáson alapuló kapcsolata. Később pedig azt is beletették a dokumentumba, hogy az életet a fogantatástól fogva védelem illeti meg, illetve az apa férfi, az anya nő. „Brazília a futballban világbajnok, mi a családok támogatásában vagyunk világbajnokok” - jelentette ki Novák Katalin, hozzátéve: Magyarországon szeretnék divattá tenni a gyermekvállalást.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Münchhausen báró a hantáival kisiskolás ezekhez a nagyképű dumát lökő maffiózókhoz képest.
Világbajnok a magyar családok támogatásában... Jaj...!!!
telegdilaci
@Béla333: Szerintem hazugság milyen családtámogatási rendszer az amelyik egyoldalúan megszüntette,az EU-nak tett ígéretét hogy ezután széleskörű Társadalmi egyeztetéssel hoznak meg jogszabályokat,vagy törvényeket,ez a Most megszavazott KATA-módosítás sem erről szól hogy egyeztettek volna a több százezer Ember sorsát érintő kérdésben,remélem az EU-ban sem hisznek ennek a hazug ígéreteknek,jellemző a Fideszre hogy most mindent meg ígérnek,mivel nagyon kell a Pénz de semmit nem tartanak be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.