Motiváció sem volt erre, hiszen a rezsicsökkentés elfedte a problémákat, elaltatta a lakosságot, valószínűleg az emberek jobban jártak volna, ha a rezsicsökkentés milliárdjait az otthonok korszerűsítésére odaadta volna a kormány a háztartásoknak - folytatta a címben megfogalmazottakat Holoda Attila energetikai szakértő, az Orbán-kormány egykori energiaügyi helyettes-államtitkára.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"az emberek jobban jártak volna, ha a rezsicsökkentés milliárdjait az otthonok korszerűsítésére odaadta volna a kormány a háztartásoknak"

Pontosan erről van szó: az igazi rezsicsökkentés a felhasználás csökkentése lett volna...
Yoda69
Semmi gond, majd Gyurcsányra es a háborúra fogjak. Az agyatlanoknak ennyi magyarázat bőven elég.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőt még ez sem érdekli! A lényeg, hogy nem az ellenzék nyert április 3-án, ez nekik minden pénzt megér.
Ha kell, kisebb házba költöznek...
Eladott Ország
Ez itt már nem a NER, hanem, a Tökéletes Aljasság Rendszere. Az egyik, azóta is miniszter bácsinak 27 ingatlana van, a saját vagyon nyilatkozata szerint (hivatalosan, tehát). Gondolom, két hetenként (így jön ki az évi 54 hét) beköltözik a soron következő házikók valamelyikébe, hogy rajta tartsa vigyázó szemeit a jószágon. Jóságból ez az ember azt üzente a többieknek, tartsanak kecskét, vagy szedjenek gombát, ha nincs mit enniük. A levegő még ingyé vót akkor….
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_640,h_480/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/ner.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.