Megerősíti a meglévő határkerítést, illetve új szakaszon állít fel biztonsági határzárat a kormányt. A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a magyar–szerb határon lévő kerítés magasságát 1 méterrel megnövelik, a szerb és a horvát szakasz találkozásánál, a Duna–Dráva Nemzeti Park területén a Hóduna határszakaszon pedig kerítést építenek. Erre pedig 19,5 milliárd forintot szán a kormány.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Közben a szlovének nem megemelik, hanem lebontják, mert rájöttek, mekkora ökörség az egész.
gina
Szükség is van rá mert fél a fidesz hogy a magyarok menekülnek innen,,,senki nem marad ebben az országban !!!
tudode
A földikutyák akadályát megemelteti az elfűrészelt teflon kertitörpe annak ellenére, hogy volt idő amikor a mindenreható
.
---- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
"""" Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak."""
-----------------
.
Ki tudja miért gondúta meg magát, alfelet csinálva ki tudja HÁNYszor az etetőjéből!
.
Magyarország jobban teljesít csóriKÁZÁSBÓL!
lusta
@tudode: Jelenleg lehet, hogy több millió nincs, de egy rahedlivel én naponta találkozom. A héten érkeztek a céghez indiai munkavállalók, de kiderült, hogy ők már korábban is itt voltak.
tudode
@lusta:
.
Ez már nem a kelptománis őfélesége sara, őkelme a legszabadabb köznép nyomorgatója, azzal együtt, hogy kiüresedett az ország szakembergárdája. annak ellenére, hogy megmondta azt, a gerincbajog orszszágló ma már kivénhedt sánta ló, hogy
.
----
orban viktor ne figyeljenek oda arra amit mondok egyetlen dologra figyeljenek amit csinalok másolata
www.youtube.com/watch?v=f3nfpuOoHdI
-------------------
.
Papíron egy millió mukavállaLÓVAL hülyítve a választásra jogúlt kb. egynegyedét a határon túliakat azzal is ketyegtetve, hogsy a maga módján megvédi a határontúliakat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.