A miniszterelnök ma írta ki magát végérvényesen az európai politikusok sorából és erről akkor is beszélni kell, ha tudjuk, hogy szándékosan provokál írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Fajelméletről beszélt Orbán – Ocsmány, undorító, megengedhetetlen ez a viselkedés Hadházy szerint
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Szerinte szándékosan dobott be egy kommunikációs gumicsontot, hogy erről beszéljünk, ne az energiaár emelésről. Ennek ellenére ki kell mondani:

A Mi nem vagyunk kevert fajúak mondat épeszű ember száját nem hagyhatja el.

A politikus szerint 2022-ben fajelméletről beszélni: ocsmány, undorító, megengedhetetlen! Különösen egy olyan országban, ahol ennek kapcsán megöltek, kitelepítettek, elüldöztek embereket…

Mindazonáltal arra kérek mindenkit, ennek az embernek erre a kijelentésére több szót ne vesztegessünk, mert ő pontosan azt szeretné, ha erről menne a vita a brutális áremelések helyett.

- tette hozzá.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Menfnyire leépült, alig tudja kifejezni magát, a bonyolultabb mondatokat olvassa...nos, a kevert fajhoz annyit, hogy ő, személyesen nagy valószínűséggel az. De ki bánná, ha egy kiváló ember lenne? Én, biztosan nem! Sajnos, ettől olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől: Orbán Viktor egy silány jellemű, elképesztően műveletlen, tudatlan, szellemileg értékelhetetlen szinten álló valaki, akinek soha, de soha nem lett volna szabad hatalmat adni a kezébe.
A fajelméleti okoskodását , a kárpát-medencei hungaro-pannon mártásban elegyedő magyarok által létrejövő új európai kultúráról vizionáló habogását megtapsoló közönség előrevetítette egy szörnyű kor lehetőségét: a hallgatóság kapható a legaljasabb fasizmusra, a náci ideológia befogadására.
Azért én bízom az európai polgárokban. Bízom abban, hogy Orbán és hívei a kisebbség, egy olyan kisebbség, akiknek a szellemi mocsarába nem szabad belépni.
No, akkor hogyan is van az a pannon-hungaro mártás? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Németh István: "azért megsúgom, hogy a román kecskepásztor is európai faj!"
A kecske is?
Németh István
@amortizáltok: te már ne csináld tovább, már teljesen le vagy amortizálva - nem veszed észre, hogy sehol nem vagy semmi téren! Gyakorlatilag olyan voltál mint a fing! Jöttél hányingert csináltál és eltűntél! Amit írtál az nem vélemény hanem aljas sértegetés!
@Dr. Proktor: így igaz, de azt hiszem még van arra amolyan "szőrös talpú" is >az is egy faj, nem?
amortizáltok
@Németh István: amit meg te ide hánytál az meg seggnyalása orbánodnak és ha teheted felejts el okés kritizáld elvtelen táraidat én a magam életét irom ide te nyomorul,t tróll vagy pénzért
Németh István
A te nyomorult életedről te azaz te tehetsz!! érted???@amortizáltok: téged nem kell amortizálni, mert már le vagy semmizve! Érted!?? nem szerepelsz a leltárba! Az Orbán Viktor akita a szádra veszel nem csak magáért, a családjáért tesz, hanem érted értünk, mindannyiunkért! Te a te bevallásod szerint még magadért sem tudtál tenni seggfej, hogy ítélkezhetsz másokról!? Értékes a hazájukért tevő emberekről, hangsúlyozom emberekről - te olybá tűnik ember sem vagy! Ugyanis a senki nem ember! -- ha a Rejtő Jencit vesszük alapul az Ő Senki Alfonz-a is jóval több volt mint te!
amortizáltok
@Németh István: ostoba tuskoval nem lehet vitázni by by okádék
Dr. Proktor
Azért csak át kellene gondolni ezt a fajelméletet, hiszen van Homo omiosis, Homo nemethensis, Homo durbincicus és mások...
Nem sokban különböznek a Homo erecticustól, talán csak a Sapiens hiányzik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.