Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselőnek címezve fogalmazott így hivatalos Facebook-oldalán Bayer Zsolt kormánypárti publicista: „Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz! Pofádat befogod, kussolsz, és eltöprengsz azon, mivé lett német hazád, bár nálatok már a »haza« emlegetése is nácizmus. De ez nem számít, ahogy te sem számítasz, egy baleset vagy, egy véletlen kisiklás, egy pörsenés a 21. század elejének beteg testén, felesleges az életed, a létezésed, nem vagy más, mint egy kártékony idióta.” Bayer Zsolt szerint Daniel Freund se nem német, se nem európai,semmi sem vagy, csak egy korunk hőse. Afféle idegesítő senki.. Bayer Zsolt a kommentek között elhelyezett cikk alapján annak apropóján osztotta meg gondolatait követőivel, hogy a német politikus Orbán Viktor tusványosi beszédével kapcsolatban arról írt a Twitteren, hogy a saját, undorító rasszista elképzeléseit csak az autokraták szokták kivetíteni másokra.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Jaj de mulatságos ez a gyáva csicska. Mennyire érezni a tehetetlen dühöt, hogy valaki megint betalált a gazdájának.
Annyira segghülye, hogy csak népszerűsíti Freund szavait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Maccska: nem is tudtam hogy posványos Magyarországon van, és a román cigány orsós, indiai felmenőkkel, kárpátmedencei őslakos...kapisgálod már?..
Dr. Proktor
@KisTehen: Nem mondod! Bécs pedig élhetetlen, az utcákat elborítja a szemét, rablóbandák járják a várost, nincs közvilágítás...
Brrr...!
Ja hogy ez nem igaz? Pedig Lézer János is ezzel riogatott...
Nessy
Bayer "bemutatja" a keresztény, jobboldali fidesz által védett kulturált stílust! Tanuljon, az az elmaradott fránya labanc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.