Nem találkozott Brüsszelben semmi jelével Navracsics Tibor annak, hogy befolyásolná az uniós forrásokról szóló tárgyalásokat Orbán Viktor tusványosi, „kevert fajokat” érintő beszéde. A területfejlesztési miniszter egyébként egyre biztosabb abban, hogy sikerül megállapodni az EU-val a pénzekről. A Magyar Hang arról kérdezte a területfejlesztési minisztert, hogy mekkora összeget tenne fel a magánvagyonából arra, hogy sikerül megállapodni a helyreállítási alapról az unióval. – Eleve nem értek egyet azzal, ha az ember magánvagyonát a közvagyonnal összekeveri -válaszolta,hangsúlyozva, hogy meg kell állapodni, ők erre készülnek. – Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megállapodjunk, nem rajtunk fog múlni, ha elmarad a megállapodás – jelezte, hozzátéve, hogy már korábban is mondta, nyitottak minden javaslatra. Arra a kérdésre, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy sikerül megállapodni, azt mondta, hogy múltkor még 98,2 százalékot említett, de most már 98,8 százalékot mond.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Elég nagy idióta lenne az EU, ha egyetlen centet is fizetne!!!??
Északi
"Eleve nem értek egyet azzal, ha az ember magánvagyonát a közvagyonnal összekeveri"...főleg ,ha a magánvagyon közvagyonból van.
Jozefina
Elég nagy idióta lenne az EU, ha egyetlen centet is fizetne!!!??
csak úgy....
ha fölteszem magamba,akkor ugyan ezekkel az esélyekkel szoktam én is lottózni!
amortizáltok
12 év bünét is feltette navracsics a sok félramagyarázást az ellenszegülést a mindent megvétózást a sajtószabadságot haveri pénzesőket na akkor üres zsebbel kullogtok haza.
amortizáltok
@Északi: erre a mátrai erőmű játéka éppen aktuális adták v vették pénzt kivették álom bácsival visszavetették ja igy is lehet babaruházni és felelős ugyan pár 10-20 milliókért? foltos lett a polt is vagy csak sáros
Peller Anikó
Az nem lehet, hogy mégis inkább 98,82 százalék te ázalék?

Mert szerintem 100 % hogy nem kaptok semmit se. Elő a lopott holmit azt mindenkinek jut fűtés.

A dollárbankókkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.