Bár a fideszes kemény mag fáradhatatlanul lájkolja, az úgynevezett peremszavazók körében egyre kevésbé aratnak sikert Orbán Viktor facebookos megnyilvánulásai.

Kezd besokallni a nép, de Orbán továbbra is ezerrel gyurcsányozik

Így van ez ma is. A miniszterelnök egy rádiós interjúrészletet osztott meg közösségi oldalán, ebben arról beszél, hogy milyen rossz kormánya volt 2010 előtt, és mennyire jó a mostani...

A reakciók erősen megoszlanak, bár 3 ezer fölötti a lájkok száma, ezernél is több a nevetős emoji a poszton, és akkor még nem számoltuk a dühös fejecskéket.

A kommentek között is szép számmal találunk olyanokat, amelyek számon kérik Orbánon az elmúlt 12 évet, és kikérik maguknak, hogy még mindig visszafelé mutogasson.

Forrás: Facebook

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az emút 12 évben mi a csudát csinált a kormány, hogy még mindig egyetlen érvük van : Gyurcsány?? A saját Alaptörvényüket immáron 11 x módosították, csináltak maguknak választási törvényt, bevezették a határon túliak levél szavazását, milliárdos támogatását, építettek stadiont, templomot ,van "puritán kormányzat", oligarchák,padlóra küldött, államosított oktatás, egészségügy, alapítványok, korrupció, stb.,stb.,stb. Mi köze van bármelyikhez is Gyurcsánynak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@CsipkeRózsa: ma, 13:54
Lehet hogy raccsolva ír...de én sem értem:)))
Gauntlet
Felsorakoztatják a gyűjtőfogház politikai elítéltjeit az udvaron.
- Emberek, hozzák rendbe magukat - mondja a parancsnok -, mert hamarosan érkezik Orbán Viktor miniszterelnök.
- Végre! De akkor ki lesz az új miniszterelnök?
karma1
@Bástya Béla Elvtárs: Olyan helyen lakom, ahol nem tokeletes a lefedettseg, es ingadozik a net. Peldaul legepelek egy egesz mondatot, es csak nehany masodperc mulva jelenik meg a kepen - mint peldaul ez a mondat is.
Helyi problema, de neha elegge idegesito.
vitriol
Ez a nép soha nem fog besokallni, ahhoz túl ostoba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.