„A büszkén hirdetett Trump-pártiság nem elegendő, s habár nem láttam csekkeket, számlákat, dokumentumokat, a magam részéről fogadni mernék arra, hogy Orbán Viktor azért kapott szónokként meghívást Dallasba, a Konzervatív Politikai Akció Konferenciájára , mert szponzorálta az eseményt” – nyilatkozta a washingtoni székhelyű konzervatív szervezet, a Frontiers of Freedom elnök-vezérigazgatója. George Landrith a magyar idő szerint hétfő este kiadott program alapján leszögezte: nincs jele annak, hogy Orbán tartaná a nyitó beszédet a konferencián, előtte mások is megszólalnak, köztük a texasi kormányzó. Tegnap megírtuk, hogy – a korábbi kormányzati kommunikációval szemben – nem Orbán tartja a megnyitó beszédet a csütörtökön kezdődő dallasi konferencián, mire Havasi Bertalan cáfolatként arról beszélt, hogy a miniszterelnök beszédet mond a CPAC megnyitóján, „ebben semmilyen változás nem történt”. Mondjuk, korábban megnyitó beszédről szólt a fáma.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Kinézem belőle...
Biztos sámlira állították mint anno Vitray-t, bár Vitray-nak volt értelme...
amortizáltok
na akkor ott elmondja Brűsszel nem a fönökünk monológot
Dr. Proktor
@amortizáltok: Lehet hogy kinéz egy kis zsebpénzt Trumból is, mint Putyinból a támogatásáért!
drrotf
Szerintem minden elképzelhető, mert ez az ember mindenre képes azért ,hogy elmondhassa hogy mit akarnak a magyarok.Nem Ő!Á, dehogy , sokkal szerényebb pali ez annál!
Macskaszem
@KisTehen: Ahogy orbán szokta. Hazudik, de szarik rá. Rád is.
Qqberci
@Dr. Proktor: Trump Lee azért annyira nem hülye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.