Augusztus 1-jétől lépett életbe a rezsicsökkentésről szóló új szabályozás. Mindezen Lakatos Márk is kiakadt, aki üzent Orbán Viktornak. Erre most Bayer Zsolt egy levéllel válaszolt, amelyben a stylistot kioktatta arról, hogy szerinte mi is valójában a jogszabály lényege.

Lakatos Márk keményen beszólt Orbán Viktornak a rezsiemelés miatt, Bayer Zsolt egyből rohant megvédeni a kormányfőt és nekiment a stylistnak: "Nyomorult, frusztrált kis senki"

Fotó: YouTube/HírTv

Lakatos Márk a TikTok-oldalán tett közzé szerdán egy videót arról, hogy szerinte az emberek megfagynak majd a kormány döntése miatt.

Ezzel nem az a gond, hogy az sem igaz, amit kérdez, hanem rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzelési kályhára, mint a középkorban. De ez mennyibe fog majd kerülni? Annyiba, mint a marha olcsó lélegeztetőgép?

– hangzott el Márk videójában a válasz arra kérdésre, kinek mit intézett a kormánya.

Erre reagált indulatosan Bayer Zsolt és keményen beleállt Lakatosba, akiről durva dolgokat szedett össze nyolc pontba:

Semmi kötelességtudat, csak a jogok.

Semmi felelősségvállalás semmiért.

Szélesebb a vállnál az arc.

A 'szabadság' végletes redukálása – milyen genitáliáim vannak, és miért éppen azok, anyúúúúú! Én másmilyet szeretnék!

Másfél szürke agysejt.

Falig érő liberalizmus.

Mérhetetlen szellemi igénytelenség, laposság, üresség.

És még rosszul is nézek ki.

A publicista szerint ezekből tevődik össze Lakatos Márk lénye. Bayer ezért úgy gondolja, ebből következik, hogy a stylist mérhetetlenül frusztrált, valamint aljas és gonosz is. Hozzátette: teljesen értelmetlen és értelmezhetetlen idiótaságnak tartja azt a kérdését, amit Márk a követőinek tett fel, hogy tudniillik „Te inkább megfagynál télen vagy szülnél?”

Bayer arról is írt, hogy

Te például, Lakatos Márk, miért nem hallalizol és dobálod a levegőbe a sapidat vagy a szemüvegedet örömödben? Ha egyszer a rezsicsökkentés annyira rossz volt és piacellenes, akkor most mire föl ez a „megfagyok vagy szülök” duma? És egyáltalán: hogy jön ide a szülés?

Ti tényleg annyira hülyék vagytok, hogy teljesen meghaladja képességeiteket a konzekvens hazudozás és következetes aljasság? Még ez is?

(...)

De hagyjuk is… minek akarok én bármi értelmes dologról beszélni, éppen veled? Inkább maradjunk az eredeti kérdéseknél: hogy a fenébe jön ide a lélegeztetőgép? És hogy jön ide a szülés?

Amúgy lehet, lemaradtál a lényegről: az általad úgy imádott EU határozatba foglalta, miszerint ezentúl a férfiak is szülhetnek.

Jaj kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd, a döntő pillanatban.

Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe…

Forrás: Blikk, Magyar Nemzet

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@ómió: Ha jól értem, amikor magasabb rezsiszámlát fogok fizetni, akkor akkor az nem is emelés! Érdekes, unortodox megállapítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: shikarim,te már megint hazudsz! :) -te csak egy buta kódis...
nemkati
@Maccska: Katinak nem tudom mije van, nekem biztos nem, viszont a hölye Bayernek már van válasza a mocskolódására, nem is akármilyen, úgyhogy megint jól pofára esett.
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/lakatos-mark-bayer-zsolt-reakcio-velemeny/hd5l8gy
nemkati
@Maccska: A hölye természetesen hülye, a léyeg meg itt van:
"az tökre tetszett, hogy azt mondod: fölteszem a kérdést, szüljünk-e vagy megfagyjunk télen. Ezt egy értelmetlen, értelmezhetetlen baromságnak tartod és nagyon jó, hogy ezt mondod, mert én is így gondolom, csak képzeld el, hogy ezt a mondatot Orbán Viktor mondta!" - jegyezte meg Márk, majd hozzátette, hogy ez a két dolog egyáltalán nem függ össze, sőt, szerinte teljesen tendenciózus ferdítés, propaganda összeállítani ezeket."
namihami
@csak úgy...: 12.02:. Szóljatok, beszállok!
nemkati
@Maccska: A Fidesz 29. kongresszusán beszélt brüsszelről, nem kédezte a népet, hogy mit válasszunk, hanem válaszolt a magának feltett kérdésre, hogy "mi mit választunk".
"Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya”
Logogrif
Zsótika, egy fityi.fütyi, de olyan okos ...00 emberke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.