Orbán Viktor és Szijjártó Péter a tavasz folyamán heteken át szajkózta azt, hogy az orosz olajjal szemben tervezett embargó a magyar gazdaság szempontjából egy atombombával érne fel. Nos, a hírek szerint ezt ledobták, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Maccska: te mongolidióta...aki nemhülye fideszes,az tudta hogy ez lesz...szerinted melyik hadviselő fél engedné át az ellenség olaját hogy az tovább gazdagodjon?..ezért jó nektek...még az okosabbak is faék egyszerűségű emberek...nem nyomaszt a gondolkodás terhe, az az igaz, amit a puhos cigány állít...
Eladott Ország
@FLETÓ: A barátságról (druzsbáról) elnevezett vezetéken öt napja ( most már hatodik napja) nem érkezik olaj Magyarországra ,miközben az oroszbarátságért és a Moszkva előtti kölcsönös tisztelet talaján álló bokacsattogtatásért felelős miniszter éppen a páfránymintás főnökével egy időben tölti jól megérdemelt pihenőszabadságát egy lerobbant motorcsónakban. Mindeközben a csilliárdos közmédiát azért annyira nem lehet zavarba hozni ezekkel a pitiánerségekkel. Minderről a csehektől kellett először tudomást szerezni, mert a kormány seggét a meleg szarig nyaló közpénzből fenntartott KESMA nevű kormányfelszopó barna nyelvű banda kussolt ,hogy beszart a "druzsba" olajvezeték.
Béla333
Elzárták, mert az oroszok nem fizetik ki őket:

"A források szerint a felfüggesztés oka az, hogy a Transznyeft orosz csővezeték-monopólium által az Ukrtransznafta, ukrán csővezeték-üzemeltető részére fizetett összeg (tranzitdíj) nem érkezett meg, ugyanis az orosz bankokat is szankciók sújtják, és ezért nem tudtak utalni. Az orosz vállalat azt közölte, hogy folyamatosan keresi a megoldást. "
infostart.hu/belfold/2022/08/09/nem-jon-orosz-olaj-magyarorszagra-a-baratsag-vezeteken
Eladott Ország
@Maccska: ma, 07:04 ♦ Jó lenne azért a fidesz szervilis seggnyalásán túl a tények ismerete. Oroszország nem hajlandó fizetni tranzithasználati díjat az ukránoknak, melyet a MOL képviselő is közölt, de ezt szívesen átvállalná Magyarország és kifizeti a ruszkik helyett. Nos ennyit a román cigányod Putyin pincsijéről és politikai prostituált bandájáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.