Tóth Gabi hivatalos, sajtós emailjére küldött levélben a hvg.hu arról érdeklődött, mekkora összeggel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt., de egy fideszes emailcímről pattant vissza hibaüzenettel a levél. Nem is akárkiéről.

Fideszes címről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél

Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz levelezőrendszerében akadt el valahol a hvg.hu emailje, amit eredetileg nem is a pártnak szántak, hanem a Fidesz és a kormánypártok politikája mellett mostanában gyakran kiálló Tóth Gabi sajtósának. Arra volt ugyanis kíváncsi a portál, hogy az énekesnő nyári, erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet mennyi pénzzel támogatta az állami Szerencsejáték Zrt.

A levél a [email protected]ól átirányítva a [email protected]ól pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne.

Ez a fideszes emailcím és Haffner Adrienn neve egyébként nem ismeretlen. Ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, video-, televízióműsor-gyártás. A vállalkozás ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne (e-vel a végén – a szerk.) volt.

Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással.

A Mandineren még 2013 őszén jelent meg egy hír arról, hogy a Fidesz egykori országgyűlési képviselője és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) illetve a Médiatanács későbbi elnöke, a 2013 tavaszán elhunyt Szalai Annamária emlékére alapítványt hoznak létre. A hírben szerepel, hogy az alapítvány kuratóriumi elnöke Varga Mihály miniszter, a kuratóriumnak pedig tagja Haffner Adrienn is.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nahát,mily meglepő...lenne ha nem így lenne,összenő ami összetartozik.Ki tudja,talán hármasban nyalifaliznak vargajucussal :D
Maxipocak
Eddig is rühelltem ezt a ribancot, de most már...
justhpeter
Már Tóth Gabinak is van saját sajtósa ? Ennyire el vagyok maradva ? Hol lehet sajtóst vásárolni csökött agyú háziszárnyasok számára ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.