Szóval marad vagy nem Orbán Viktor, mondanám ez itt a kérdés, de alighanem Paul Lendvainak, a Bécsben élő nagyszerű író-újságírónak, több Orbán-könyv szerzőjének van igaza: a magyar miniszterelnököt továbbra is Orbán Viktornak fogják hívni. Az elmúlt tizenkét évben soha nem került, nem kerülhetett szóba Orbán kényszerű távozása. Nem pusztán a kétharmados győzelmek miatt, hanem mert annyira kézben tartotta mind a saját csapatát, mind – mondhatjuk – az ellenzéket. Most is kétharmados győzelem van mögötte, ráadásul nem is oly régi, és mégis: recseg-ropog alatta a trón. Április óta ugyanis Orbán hibát hibára halmoz, képtelen egy olyan döntést hozni, ami javítana az ország helyzetén, sőt: egyre mélyebbre sodródunk, már ki se látszunk az inflációból. Az emberek naponta hüledeznek a közértekben, piacokon, már nem tudják nyomon követni az árak alakulását, ami még nem lenne baj, de képtelenek kifizetni is. A rezsinövelés körüli káosz, az értelmetlen és értelmezhetetlen helyzetek...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
egy darabig aztán sokáig semmi hir nem lesz felőle hallhatatlannak tévedhetetlennek hiszi magát nagyot koppan és elhallgat mint az éji bogár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.