Kérdőívet küldött egy iskola tanulói szüleinek, hogy felmérjék, kik azok, akik hozzá tudnak járulni a villany- és fűtésszámlához a pár hét múlva kezdődő tanévben. Történik mindez -a kormány szerint- 2022 dübörgő Magyarországán!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez nagyon gáz! Ilyen csak a szegénynegyedekben volt szokás valamikor a múlt század első felében.
Jut eszembe, mi lesz a fűtött focipályákkal? Viktor, mi a véleményed? Hallgatlak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@vacsi: És ti mondjátok, hogy Afrika "primitiv". Édes Istenem...
kereső
@KisTehen: Igen, elbaszta vagy 9 évvel ezelőtt- amikor orbánt nem szankcionálta az Alkotmány megpuccsolásáért.
kereső
@KisTehen: Lóf@x és esti fény. Az ok a kormány elbaxott gazdaságpoliitikáj, a lopás, a korrupció az állam minden szintjén, az erkölcs nélküliség- és a fő ok a fékek és ellensúlyok rendszerének leépitése, a hatalmi ágak megszállása.
Tudod, kit etessél az "orosz szankciókkal"?? Az ugyanolyan marhákat/barmokat, mint te vagy. . november -től van ársapka a benzinen. Holl voltak még akkor a szankciók?? És kimélj a további baromságaidtól, barom...
Nyírfa
@vacsi: Én is az ötvenes évek végén kezdtem a sulit, de nekünk radiátorok ontották a meleget. Abban a nyavajás átkosban vadonatúj suliban koptattam a padokat, nagyon szerettem odajárni, meg egyáltalán, tanulni.
Emlékszem, egészen felemelő találkozásom volt a tankönyvekkel, szagolgattam őket, és, amikor már tudtam olvasni - karácsonyra már igen, az első könyv, amit kaptam a szüleimtől, a Kincskereső kisködmön volt - akkor nem vártam meg a tananyaggal, amíg oda értünk, hajtott a kíváncsiság.
Életem talán legszebb időszaka volt, még előttem állt az élet, ártatlanul, feltételek nélkül szerethettem az egész világot. :)
Azért ez később megváltozott. :)
Nyírfa
@kereső: 09.46

Az EU primitív, mondja boci, aki nemcsak szem-, de agyellenzőt is visel, mégis határozott véleményt hirdet a számára felfoghatatlan dolgokról. Butaság ellen nincs védőoltás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.