2022 augusztus 20-tól létezik a Nép Pártján Mozgalom.

„Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – Jakab Péter megalapította saját mozgalmát

Jakab Péter, a Jobbik lemondott elnöke, végre közzétette, mire készült: megalakult a Nép Pártján Mozgalom. Felöltött egy videót is a nagy bejelentésről és a beszédről, amelyet ennek kapcsán tartott. Ebben arról beszélt, hogy Magyarországnak most is nagy szüksége lenne „egy Szent Istvánra”, aki az egymással ellentétben álló törzseket összefogja és egy erős, egységes nemzetet épít. 

„Amit Szent István ezer évvel ezelőtt felépített, az ma rohad a korrupciótól, köszönhetően annak, hogy ebben az országban a lopásért nem kézlevágás jár, hanem parlamenti szék dupla fizetéssel.”

Ezután a kormány visszás intézkedéseiről beszél, az elszálló élelmiszer- és rezsiárakról, valamint a Kata szétzúzásáról, amelyek mind a hétköznapi emberek életét nehezítik. 

„Ez a kormány soha nem a nép pártján állt”

– foglal állást hozzátéve, hogy a Fidesz nem tartotta be a szavazás előtt megígérteket. De kritizálja az ellenzéket is, ami szerinte április 3 óta nem tesz mást, csak a „számolgatja a saját halottait a csatamezőn”.

„A Nép Pártján Mozgalom Megalakult. Ha sokan leszünk, a mozgalomból párt lesz, de ezért valamit tennetek kell. Csatlakozzatok és a haza fényre derül! Köszönöm, hogy itt vagytok. Maradjunk a nép pártján, vesszen a kormány, győzzön a nép!”

– zárja a beszédet.

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha populista jelszavakba burkolózol, az ugyanolyan taszító lesz mint az orbáni megvédjükanépet-szólamok. Intelligens kommunikáció, tettekre váltott gondolatok, és tömeg lesz mögötted!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Majd Jakabka lesz Magyarország Megváltója.Rohejes ez a kis köcsög!
percsi
@sgl: "Az biztos, megyek a fidesz ellen szsvazni de előfeltétel..."
Te még kibírnál 4 évet fiddel az élen??
ómió
Ez a Parizer efftárs még a nevüket is a Jobbikból lopta?
Istenakinincsen
@Shikari: augusztus 21., 06:06 Te fasiszta náci féreg. Ebben élsz és jól érzed magad mert a hozzád hasonló agyilag alultápláltak nem akarják megbuktatni a zavarosban halászó és rajtuk élősködő rendszert?
Jó hülyének lenni?...vagy kellenek a hülyék a működéshez.
Istenakinincsen
Jakab százszor jobb mint 0rbán! Mögé kell állni! 0rbán szavaival élve: Nem azt kell nézni hogy ki az ellenség és ki áll velünk szemben, hanem azt hogy ki áll mögöttünk!(Határvadász bíztató szöveg). 0rbán sem ért semmihez és mögötte dilettáns haverok állnak.Ezek vezetik az országunkat a szakadék felé.
Jakab Péternek sem kell mindenhez értenie, mert könnyedén maga mögé állíthat hozzáértő szakembereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.