A miniszter szerint "akkora baj van, hogy érdemes félretenni a törtetést és az előttünk álló kihívásokra érdemes összpontosítani". Pénzügyileg szűk a cipő, tartalékokat kell képezni. Mást kell csinálnunk. A libsi figurák nyomják azt a szöveget, hogy háború nélkül is gond lenne. Lázár a Magyarországnak „járó” EU-s források okán pipult be leginkább, ám azt még ő maga is elismerte, hogy komoly tétje van (23-25 milliárd euró) a tárgyalásoknak, nem kevés pénzről tárgyal Navracsics Tibor. „A forrás nekünk jár. Navracsics Tibor sokat tárgyal, csak az a baj, hogy a miniszter nem úriemberekkel tárgyal, hanem gazemberekkel, a lengyelektől azt kérték ezek a kedves, brüsszeli, kokainon élő emberek, hogy köpjétek le a magyarokat, tőlünk azt, köpjünk fel és álljunk alá, akkor kapunk pénzt”- magyarázta a miniszter.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.44

Szerintem olvasd el mégegyszer @rohács1926: kommentjét.
rohács1926
@Eladott Ország: 11.44. "Akkor mire fel pofázol, te szarházi fideszes barom!" Bizonyára összekeversz valakivel.Ha esetleg beleolvasol a profilomba, magad is látni fogod.
Eladott Ország
@rohács1926: ma, 12:07 ☻ Örülök, ha kiléptél a polgári körökből.
rohács1926
@Eladott Ország: 12.23. Összetévesztesz valakivel; nem én voltam ott veled.
teuton
Ha egy miniszter egy (nyugat)europai demokraciban ilyen hangot ütne meg, azt lemondatjak... MO-on kitüntetett kormanytag...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.