„Kedves Olaf Scholz! Előbb fogsz te eltűnni a politika süllyesztőjében, mint hogy az egyhangú döntéshozatal eltörlésével gyarmati sorba taszíts minket. A német politikai elit még mindig azon görcsöl, hogy ki uralja le az EU-t, miközben nem veszik észre, hogy egyre kisebb és jelentéktelenebb ez a... Tovább: https://mindenszo.hu/kedves-olaf-scholz-elobb-fogsz-te-eltunni-a-politika-sullyesztojeben-mint-hogy-gyarmati-sorba-taszits-minket/

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: mindenszo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Ma mesélte az egyik újabb kollegina: a férje kamionos és a fiukkal (16 éves) volt a nyáron úton. Svédisztánból visszafelé jövet Germanisztánba balhé tört ki a kompon. A komp 3-ik szintjén migránsok törtek-zúztak (felfegyverkezve). Vélhetően már nem engedték be őket Svédisztánba, így megsérthették a - nemlétező - jogaikat. A legénység fékezte meg és fegyverezte le őket. Amikor kikötöttek Germanisztánban és ők is jöttek le a kompról a kamionnal (ők szerencsére az első szinten voltak). A legénység meghallotta, hogy a srác és a fia ungarische. Szinte megrohanták őket és az egyik tiszt is. A srác már azt hitte, hogy megtámadja őket a német legénység a magyarságuk miatt? A tiszt odament és megragadta a kamionos srác kezét és: Danke! Danke! Mit köszönnek ezek? Németül hálálkodott a tiszt, hogy köszönjük, magyarok, hogy kerítést húztatok és nem engeditek be ezeket! A legénység is - németül -éljenzett: éljen Viktoh Ohbán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@r2d2: most találtad ki a nem létező sztorit.
biztosan jól esett egyet benyalni a törpének.
T-Boly
@durbincs: Remélem megfagysz a télen !
gina
Nem tudom mlyen szemét média közli ezt, gondolom az Afd,, OV hitler barátai,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.