Molnár Gina, a debreceni Best FM rádió műsorvezetője élő adásban jelentette be, hogy távozik a rádiótól.

Élő adásban mondott fel a debreceni rádiós: bejelenteni senki nem szeretné, pedig szerinte ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozik

A műsorvezető szerdán élő adásban köszönt el a hallgatóktól – írta meg a Telex. A rádiós azt mondta, amikor tizenkét évvel ezelőtt a rádióhoz érkezett, akkor még a Best FM-et tartotta a vidéki rádiózás fellegvárának.

„Azóta viszont a politika nyomás miatt itt sok minden megváltozott. Emiatt rég azt érzem, hogy csak egy átutazó vagyok, és tovább kell állnom. Ezt a katás változások is megerősítették bennem. Mert míg a kormány azt hangoztatja, hogy a gazdaság kifehérítése a cél, addig én azt tapasztaltam, hogy bejelenteni senki sem szeretné a dolgozóit. Engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után, nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom”

– mondta Molnár Gina. Ezzel arra utalt, hogy a Best FM Mészáros Lőrinc egyik bizalmasának, Sakalj Ferencnek a tulajdona. 

Forrás: Telex.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez qrva nagy! Le a kalappal, ezt élő adásban.
Ezt a nőt a politikába, de azonnal.
@ómió: Te meg kussolj, buta csicska, ezt sem értetted meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@nemkati: Nem fogok. Megígérem. És két napja már nem vagyok katás.:-)
ómió
@Emmersson71: Már nemcsak a saját efftársaitok felismerésére vagytok képtelenek, de már az efftársi cégekére is? A "jobb memorizáláshoz" talán gyakrabban kéne harsognotok a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat!
ómió
@Pálinkás Pál: Mi van, bolsiék latrinabúvára!? A latrinafelszínre tempóztál egy szusszanásért, vagy most várod ott a "böszmei zaftot"?
balos
@Aki Én: Alant megjentetek a fideSSes latrina zsonglőrők akik a szart oly boldogan eszik,mintha a meki sajtburgere lenne!
balos
A HŐLGY előtt leemelem a kalapom!Remélem,hogy a neres ribancoknak legalább 1 ránccal több lett a szoknyáján,mert a pofájukon a bőrt még a rinócérosz is megirigyelheti!
Sámannus
Az a nagybüdös harcihelyzet hogy elmulasztottuk a Pali bácsi fejére borítani az alap izé asztalát, és seprűnyelet dugni a küllő közé amikor kimotorozott a várból aláírkálni a fittyfasz förmedvényeit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.