Hegedüs Zsuzsa alaposan felkavarta az állóvíznek korántsem mondható politikai helyzetet, pénteken nyilvánosságra hozott levelében lemondott posztjáról.

Hegedűs Zsuzsa: az okafogyottá válás nem jelenti azt, hogy visszavonnám a felmondásom, már ki is költöztettek az irodámból

Budapest, 2012. május 31. Hegedűs Zsuzsa és Orbán Viktor kezet fognak a Fókuszban a nemzeti érdek címmel rendezett konferencián. MTI Fotó: Soós Lajos

A levél tanúsága szerint teljesen megváltoztatta véleményét Orbán Viktor fajkeverős tusványosi beszédével kapcsolatban: a hét elején lemondott a miniszterelnöki megbízotti tisztségéről a beszéd fajgyűlölő jellege miatt, ám utána egy levelében azt írta: a miniszterelnök bécsi megnyilatkozásai meggyőzték, úgy látja, okafogyottá vált a lemondása.

Hegedüs a 24.hu megkeresésére azt mondta, az új levélben foglaltak nem azt jelentik, hogy visszacsinálnák a korábbi lemondását, hiszen azt már július 31-ével elfogadták.

Az okafogyottá válás nem azt jelenti, hogy vissza akarom kapni az állásomat – közölte Hegedüs, aki szerint a miniszterelnök környezete „boldogan” eleget is tett a felmondás foganatosításának.Ez azt jelenti, hogy az Úri utcában található „ szép nagy irodából” már ki is költöztették, „már nincs is benne semmi”.

Arról, hogy Hegedüs milyen viszonyt ápol Orbánnal, a 24.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Elfogadták a lemondását, aztán két map múlva szóltak neki, hogy biztosan, nem ez a véleménye mert, ha mégis, akkor, szellőzik a szennyes... :D
Rögtön másképp látja a világot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ez magyarul úgy hangzik:. ""Visszavonok mindent, a pénz is jó lenne, de ha többet nem is kaphatok, legalább az eddigi ""munkámat"" ne vizsgáljátok.""
És nem lepődnék meg, ha félév múlva, úgy csendben, a fű alatt, ismét kapna valami stallumot. A járulékosokkal...
Macskaszem
Biztos befenyítették a zakkant tyúkot, pedig orbán pontosan ezt gondolja, csak látta a megvetést az osztrák szemekben, ezért megpróbált szépíteni. Semmi ok nincs a tiszteletre banyamancs.
rohács1926
Megfizettek, vagy megfenyegettek? Is-is? Mindenesetre mostantól pofa be és élhetsz, mint Marci Hevesen (vagy mint Simicska Veszprémben).
vacsi
Ez a szenilis vénasszony elárulná végre, hogy akkor most lemondott, vagy nem? Mit jelent akkor az, hogy okafogyottá vált a lemondása? És miért hánytorgatja fel, hogy "már ki is penderítették" a szép, nagy, világos irodájából?! Agyalágyult nőszemély
ómió
Rákosi efftársék az ilyen "ingatag" spanjukat még "revizionistának", vagy "elhajlónak" nevezték?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.