Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy miskolci pince omlott rá három, felújítási munkálatokat végző férfire. A szerda reggel történt balesetben egy 26 egy 29 és egy 35 éves fiatal férfi halt meg – tudta meg a 24.hu.

Tragédia: Fiatal édesapák haltak meg a szerda reggeli pinceomlásban
Tűzoltók Miskolcon a Selmeci utcában, ahol felújítási munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra 2022. augusztus 31-én. A pince mennyezete beszakadt és maga alá temette a munkásokat. Az életjelet nem adó férfiak mentéséhez az omlásveszély miatt speciális intézkedésekre van szükség, ezeket most szervezik. MTI/Vajda János

A férfiak egy termet szerettek volna kialakítani, amikor rájuk szakadt a több tonnás sziklatömb, és maga alá temette őket. A folyamatos omlásveszély miatt csak tegnap délután tudták kiemelni a három férfi holttestét a romok alól.

A 24.hu megkeresésére Varga Rudolf, a Borsod- Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos azt mondta, hogy

már megtörtént a helyszíni és a halotti szemle, és a rendőrség foglalkozás közben elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben ismeretlen tettes ellen, s eddig még senkit sem hallgattak ki tanúként és gyanúsítottként.

Forrás: 24

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.