Ahogy arról korábban beszámoltunk, Németh Balázs az M1 volt Híradósa lett a budapesti atlétikai vb-t szervező cég vezérigazgatója. Márki-Zay közösségi oldalán reagált a hírre.

Márki-Zay: Már-már bicskanyitogató az, ahogy a Fidesz embereket és szakmákat aláz meg
Fotó: Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Egy olyan ország sosem lesz sikeres, ahol nem az elvégzett munka, a szaktudás és teljesítmény a mérvadó, hanem a hatalomhoz való lojalitás. Elképesztő, már-már bicskanyitogató az, ahogy a Fidesz embereket és szakmákat aláz meg azzal, hogy politikai kötődés alapján ültet embereket egy-egy jól fizető székbe.

- fogalmazott Márki-Zay Péter.

Mivel érdemelte ki Németh Balázs az atlétikai vb-t szervező cég igazgatói pozícióját? Hát biztosan nem a kiváló szervezőkészségével, vagy a nagy múltra visszatekintő sportteljesítményével, és egész biztosan nem a kiemelkedő pénzügyi és vállalkozási ismeretivel. Tudjuk mivel, hiszen aki akarta láthatta az elmúlt közel 10 évben a M1 Híradóiban. Most pedig Németh Balázs mosolyog, boldog, mert megkapta a jutalmát a Fidesztől az eddig végzett feladatáért.

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
117
@ómió: Buta paraszt vagy, az IQ/EG/SQ/AQ-d 60 és funkcionálosan analafabéta vagy - ezért vagy fideszes kőbunkó.
ómió
@117: Úgy látom, bolsiék fajkreténje, racionálisan te a bolsi tetvességedet viszed végig! Azt az elmebeteget! "Bármi történjék is" alapon!
Dr. Proktor
Nincs itt kérem semmi látnivaló, az elvtársak megérdemlik a beléjük helyezett bizalmat - mint mikor a suszterből lett a bőrgyár igazgatója annó...
Dr. Proktor
@117: ... és régebben buta ,de az eszméhez a rendszerváltásig hű munkásőr!
Most más az idő, más eszmék járnak...
Dr. Proktor
@sgl: Régebben azért volt annyi eszük az elvtéársaknak, hogy ugyan a suzterből csináltak gyárigazgatót - de a főmérnököt meghagyták!
Ezeknek annyi eszük sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.