A Fidesz szerint "Gyurcsányék az energiaellátást és a rezsicsökkentést is veszélyeztetik felelőtlen és veszélyes politikájukkal".

Fidesz: Gyurcsányék az energiaellátást és a rezsicsökkentést is veszélyeztetik
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt kommentálta így, hogy a DK-s Varju László kijelentette:

a kormánynak kötelessége kártalanítani a "gázszámlákkal átvert" családokat.

A Fidesz úgy fogalmazott, "a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje még most is a káros brüsszeli szankciók mellett kardoskodik", miközben a szankciók energiaválságot okoznak egész Európában.

Gyurcsányék itthon napi szinten támadják a rezsicsökkentést és folyamatosan próbálják megtéveszteni a magyar családokat, Brüsszelben pedig Gyurcsány felesége lobbizik azért, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat

- írták.

A Gyurcsány-tagozatoknak nem tetszik, hogy a Fidesz-KDNP-kormány a háborús helyzetben is biztosítja Magyarország energiaellátását, és fenntartja a rezsicsökkentést, amivel egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja meg az áramot, és tizedéért a gázt

- olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sunoge
Rongy ember, aki nem vállalja a tettei következményeit és másokat hibáztat. Orbánt hamarosan eléri az elkerülhetetlen valóság, nem lesz vidám dolog számára. Nekünk ez a 12 év sem volt az vele, inkább egy igazi rémálom. De jön az ébredés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sunoge
Rongy ember, aki nem vállalja a tettei következményeit és másokat hibáztat. Orbánt hamarosan eléri az elkerülhetetlen valóság, nem lesz vidám dolog számára. Nekünk ez a 12 év sem volt az vele, inkább egy igazi rémálom. De jön az ébredés!
balos
@Nessy: Keresni sem kell,hisz adva van!Mindenki aki nem rájuk szavaz!Azért furcsa,hogy még nem vette elő a őseink fegyverét,a buzogányt?Biztos tartogatja a rosszabb időkre!
CsipkeRózsa
Ekkora rezsiköltség emelés esetén már pofátlanság a rezsicsökkentésről beszélniük!!!
Nincs rezsicsökkentés, csak a költség egy részét úgy becézik, mert jól hangzik, és mert hülyének néznek minket.
szaboria1
Többszörösen átvagyunk verve, mert mint kiderült volt olcsóbb gáz beszerezve a mi kevesebbe került volna a rezsicsökkent gáz árnál. De akkor nem korrigáltak, mert így nagy nyereségre tudtak szert tenni.
A tájékoztatás is értelmetlen.
ómió
Sőt! Az utóbbit már rég eltörölték volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.