Ahogy arról korábban beszámoltunk, sírva búcsúztatták Németh Balázst, az M1 műsorvezetőjét kollégái a Híradónál. Németh Balázs személyében új vezérigazgató állt a budapesti atlétikai vb-t szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. élére, és elkezdte a munkát az új irányító testület -  jelentette be Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a hivatalos Facebook-oldalán kiposztolt videóban. 

Miután sírva búcsúztak tőle kollégái, megérkezett a kormánypárti média megmondóemberének bejelentése – Itt kapott állást Németh Balázs
Fotó: M1

A hír igaz. Elfogadtam életem legfontosabb felkérését és köszönöm a bizalmat. Jövőre valóban Budapest rendezi az atlétikai világbajnokságot: Közép-Európában még nem volt ekkora világverseny, több mint 200 országból érkeznek hozzánk versenyzők, vendégek. Reményeink szerint sok százmillióan figyelnek majd Magyarországra, és megmutathatjuk, hogy Budapest a világ legjobb városa.

– mondta Németh Balázs a videóban.

Németh Balázs kinevezése előtt egy nappal jelentették be, hogy távozik a világbajnokságot szervező cég vezérigazgatói tisztségéből Deutsch Péter, Deutsch Tamás öccse. A szervezőbizottság közleménye szerint azért döntött így, mert nagyobb figyelmet kell fordítani a sikeres vb-szereplés érdekében elindított Kiemelt Atléta Programra, amelyet ő felügyel – írja a Telex.hu.

Forrás: Telex

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És miután kizokogták magukat és végre megtudtak szólalni, boldogan mondogatták (persze, szigorúan csak) egymás között, hogy: ""Végre, megszabadultunk tőle! Hát, ezt is megéltük!""!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Clavigo: Szó nincsen vétóról, és a fundanról sem...
Eladott Ország
Ezt a "Nonprofit" kifejezést végleg kiirtanám a magyar nyelvből és a cégjogból is. Meglátásom miatt konkrétan a lopás miatt hozták létre, hogy a jobbágy azt gondolja, ezek tisztán társadalmi munkából dolgoznak, a köz érdekében. Csak arra lennék kíváncsi, hogy anno az egyetemen a meteorológus szakot sem fejezte be. Azóta pallérozta az elméjét valamilyen üzleti tanulmányokkal, hogy hírolvasóból kapásból vezérigazgató lett?! Van valami eddig titkolt kompetenciája, ami felfedezésre került? Megannyi kínzó kérdés. Majd intéznek neki valamit a Századvég(bél)től. Vagy bármelyik alapítványi egyetemtől. Németh Balázs 7 danos barna öves seggnyalómester ismét bebizonyította, hogy Magyarország korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló erőforrása, egyben fő exportcikke és nemzeti kincse a seggnyalás! Nem kell itt semmiféle képzettség, tudás, szakmai hozzáértés, vagy felkészültség, a delikvensnek egyedül buzgó nyelvcsapásokkal nyelvvel előre be kell tudni fúrnia magát a meleg szarig. Olyan mélyen van a NER seggtitánjainak hátsójában, hogy nem lehet tudni, hogy hol érnek azok véget és hol kezdődik a Balázska. Illő volna a világbajnokságon egy ilyen számot is indítani külön a Bazsi tiszteletére. Tetszik hogy ebben az országban ilyen messzire vihet valakit a tudása. Jó példát mutat a jövő generációinak. Nézd fiam, itt egy balf*sz!
memegenerator.net/img/instances/55510231.jpg
balos
@Eladott Ország: Én még az üvegzsebnél is besírtam,de amit ma a kleptokratikusok az "üvegzsebükbe" tömnek,hát az már egy ólomsúlyú emelőnek is sokk lenne!Ha már a nemzethy sportnál tartunk!
balos
Észak koreából jött a kinevetése magasabb polcra a kamrában!
Toller Béla
Hányszor mondjam még, ellenséggel nem barátkozunk ! Úgy is átver ...Ilyen az egyház is a maga kultúrális értékeivel ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.