Facebook-bejegyzéssel válaszolt Márki-Zay Péter, miután ismét "külföldi bevatkozást" emleget tavaszi kampányával kapcsolatban a kormánymédia. No meg sorosoznak is rendületlenül.

Lehet, hogy Orbán a Soros-bérenc? Nehezen cáfolható bizonyítékokkal rukkolt elő Márki-Zay Péter
Fotó: Miniszterelnökség/Pelsőczy Csaba

Mint fogalmaz, "a Mindenki Magyarországa Mozgalom hazánk történetében elsőként teljesen átlátható módon a főkönyvünk minden sorát dátummal és összeggel, anonimizálva nyilvánosságra hozta (a törvényes határidő jövő május, és az is csak a végösszegekre vonatkozik). A Fidesz-KDNP ahelyett, hogy példaként a saját oldalán is bevezetné az átláthatóságot, szokásához híven sorosozni kezdett, ezért szeretném az alábbiakat leszögezni" – teszi hozzá-

A Fidesszel ellentétben az MMM sem Soros Györgytől, sem szervezeteitől nem kapott támogatást. Márki-Zay Péter, Orbán Viktorral ellentétben, soha nem találkozott Soros Györggyel, aki őt soha nem támogatta és akit ő ekképpen soha nem is árult el

- írja az ellenzéki összefogás korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay Péter arra is rámutat, az MMM nem párt és soha egyetlen fillér közpénzt sem használt fel – ami a Fideszről és támogatóiról sajnos nem mondható el – ekképpen az Állami Számvevőszék hatókörébe sem tartozik.

A saját pártfinanszírozási és kampányszabályait is rendre megszegő Fidesz-KDNP vádaskodásait cáfolva közöljük, hogy az MMM és támogatói pártokat nem finanszíroztak, nem is finanszírozhattak, sem belföldi, sem külföldi forrásból

- olvasható a politikus bejegyzésében.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Nekem az a közmondás jutott az eszembe, hogy "Aki másnak vermet ás, maga esik bele!"Nem kellene az alvó Márki Zay-t piszkálni, mert a hatalmon levőknek sokkal több van a rovásán, amit ha kiteregetnének, akkor a média ettől lenne hangos.Régi bolsevik trükk, hogy vádold meg ellenfeledet azzal, amit te követtél el, talán eltereled a figyelmet sokkal lényegesebb dolgokról.Aki Soros pénzén kupálódott ki, tanult és Soros tartotta el az ösztöndíjával , az ne rója már föl másnak, ha esetleg ő is elfogad némi pénzt ettől az embertől, mert az ilyen ember hálátlannak és irigynek tűnik a szememben!Az ilyenkor hallgasson mint aki betett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
@Virág Árpád: Nem kívánlak a hátam közepére se ,de te időnként felbukkanó idióta,azért hozod formád,a fidess formáját !
Baszdmegjóska ,ritka hülye vagyol te !
Takarodj a picsába ! Hülye !
Nanya
@ómió: mászodol le azonnal a mamád unokájáról te elmebeteg kisztitkár !
anyádat qrjad ! bödös bolsi !
Virág Árpád
@Nanya: Hol evett a fene eddig? Néha felbukkansz, fröcsögsz, mint egy LIPSI! Ja, nem mint, mert az is vagy!!! Jellemző attitűd!
ómió
@Nanya: Már a tetvesbolsi magadéit, a saját efftársaidat se ismered fel ott az elmeosztály efftársi tagozatán, szarkupac efftárs!? Kérjél magadnak új terápiát! Anyádat meg csak utána dugjad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.