Ha jól emlékszem éppen az imént ígérte meg a kormány az EU-nak, hogy minden új törvény hatálybalépését társadalmi egyeztetés fogja megelőzni. Vagy legalább szakmai. Amióta ez az ígéret elhangzott egyre-másra hozzák ugyanúgy a törvényeket, ahogy korábban - kezdte közösségi oldala bejegyzését Vásárhelyi Mária szociológus.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
Egy szervezett bűnözés feje (olajszőkítés) a belügyminiszter.

EZ - Orbán kormánya!

Aki a fideszre szavaz, az a bűnözőkre szavaz!
CsipkeRózsa
Vásárhelyi Mária írása nagyon jó, szokás szerint.

Többek között:

"Amikor – teljesen abszurd módon – a miniszterelnök a hetvenakárhány éves belügyminiszterre bízta az oktatás- és az egészségügy irányítását, akkor nyilvánvaló volt, hogy számára ezek fegyelmezési, büntetési kérdések, nem pedig a társadalmi jólléttel kapcsolatos problémák."
117
Egy szervezett bűnözés feje (olajszőkítés) a belügyminiszter.

EZ - Orbán kormánya!

Aki a fideszre szavaz, az a bűnözőkre szavaz!
amortizáltok
igérni én is tudok mit is igérjek ? ja azt meg is tartottam eddig.117 akkor miért is lett örökké belügyér annó regéltek róla, valaki balesetet okozott és ???és és ja igy igen de majd csak elcsicsergik 1-5-10-15 év multával jó a háttér egyenlőre valakinek. csak lehulla lepel is. max egy galádsággal tőbb ?
justhpeter
A nyilvánvalóan trógermunkát jogos felháborodása követi, de azt mondom nem vártam mást. Vannak dolgok amik nem változnak akárhány évet töltenek primitív és jellemtelen emberek kormányzatban.
- Orbán és valamennyi kormánya végighazudta a 12 évet, tehát nem várható az, hogy ha ő nyilvánosan megígérnek valamit, azt be is tartják Gondolom ezt az Unió is észrevette már. Ennél fogva az aljas, erkölcstelen és vérlázító intézkedéseket még addíg kell megtenni amíg nincs megegyezés az Unióval.
- Orbánnak pont erre kell a vén töketlen Pintér miniszternek. Mivel ő a kelleténél is hosszabb időt töltött a rendőri szolgálatban, kialakult benne az igazi rendőrviccekbeli rendőrész és rendőrlogika. Vagyis a gömbölyűt viszi, a szögletest gurítja. Maga a koma a mai követlményeknek már régen nem felel meg, hiszen egy tegnap állományba vett rendőrlányban is több az emberekkel kapcsolatban az empátia és a tisztesség. Az sem véletlen, hogy az oktatást és az egészségügyet oddobta neki a gazdaállata, hiszen ennek alapján jöhettek rá az egészségügyi és oktatásügyi dolgozók, hogy a jövőjük a kormányzati erőszak kezében van, amit egy rendőrésszel megáldott, erőszakra hajlamos vénember irányít. Vagyis semmit nem fognak kapni.
A tanácsom az, hogy a mai napon is rendőri szolgálatot végzőket becsüljük meg, mert tudásban, emberségben magasan a rendészet politikai irányítói felett vannak.
Arra azonban kíváncsi vagyok, hogy a tegnap felvett rendőrlány mit gondol a miniszterről.
balos
@CsipkeRózsa: Az előbb írtam,hogy erőszakkal akarnak ilyen nehéz és családokat érzékenyen éríntő kérdéseket megoldani!Mert ez a törvény még a hitlerájban is tabu volt,más kérdés,hogy "okosba" megoldották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.