Tóth Gabinak elege van a rosszakarókból, és abból a bántó komment viharból, ami az elmúlt pár hónapban mindennapossá vált. Próbál nem koncentrálni a közösségi oldalakra, és más módon kommunikálni az őt támogató rajongóival. Blog bejegyzésében ír arról, mennyire megviseli az ellene folytatott komment hadjárat. Az énekesnő a Család.hu oldalán vezeti Tóth Gabi – Kendőzetlenül című […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Nemzethy picsa... aki 8 általános visitó hangú a disznó valagát mélyen nyalja
balos
A kultúrha eltartottjsai nem értik a lényeget!Pedig ott van az orra előtt és a nyelve éppen a bejáratot keresi!
nezelodo
Valahol hallottam, hogyha az átkosban ha a Jancsó Miklós, és a Hernádi Gyula megjelent valahol, olyan volt akkor, mint most amikor Majka vagy a Totova mutatkozik a nyilvánosság előtt! Na ennyit változott az ország kulturális értékítélete, és nem is kell ehhez semmit hozzáfűzni.
Tóth Gabi pedig nem érti meg, (és nem is csodálkozok rajta), hogy a kevesebb az több lenne az ő megjelenéséből, mert már a csapból is a "művésznő" folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.