Az MSZP megírta Orbán Viktor Fidesz-elnök évértékelő beszédét, amellyel a pártelnök megmutathatja, tud felelős ellenzéki politikusként viselkedni - mondta Vadai Ágnes, az MSZP országos elnökségének tagja. A kormánypárti...

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
hát ez a kiemelt mondat, ez nagyon találó a stílusra :)

viszont tartalmilag meg csak a szokásos orbán/gyurcsány a hibás jellegű ördögűzés a levél, az mszp próbál vele mindent OV nyakába rakni, ami ugyanolyan hülyeség, mint mindent gyurcsány nyakába varrni.
ugyeugye
@tsabeeka: mondjuk a jelen helyzetben inkább az országot kéne a sz@rból kihúzni, mint humoreszkeket gyártani.
Én speciel akkor szeretek szórakozni, ha minden rendben van körülöttem.
nanena
Egy külön agytröszt dolgozik az mszpben, hogy ilyeneket kitalálnak. Bár ez már régi vicc, mert minden évben eljátszák. Egyébként Vadai ha jól tudom honvédelmi államtitkár. Van ott mit csinálni. Bár gondolom a katonák jókat mosolyognak rajta.
adsl70
Ez jooo :) nah legalabb mar a szocik is kezdenek humorizalni es nem csak az unalmas inut vicceket kapjuk a masik oldalrol.
„régi székely tengerészmondást” is, mely szerint „hajózni muszáj ugyan, de viharban nem jó, ha léket ütsz a hajón”
De legalabb nem Indianos poenok amik mostansag nem szalonkepes az ott elok szine miatt :D esetleg es termeszetesen pozitiv ertelemben :)) hazai idezetek, en orulok a "Szekely.." mondasok is lehetnek ismertek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok