Világosan kiderült az álláshirdetésből.

Nem szándékosan, de tökéletes szemléltetését adta a középiskolai tanárok helyzetének a budapesti Xantus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, amely a profession.hu oldalon hirdetve keres munkatársakat – írta meg a 444.

Magyarország, 2022: egy takarító több pénzt keres egy belvárosi gimnáziumban, mint a tanár

A Xantus János Két Tanítási Nyelvű gimnázium épületének bejárata a főváros V. kerületében, Markó utca 18-20. szám alatt. MTVA/Bizományosi: Róka László

Az iskola három hirdetést is feladott:

- egy takarítót;

- egy angol nyelven tanító történelemtanárt;

- valamint egy matematikatanárt

keresnek.

A takarítói állásnál havi nettó kétszázezer forintos fizetést ajánlanak, a két tanári állást pedig havi bruttó 203 ezer forintos fizetéssel hirdetik.

Itt a képernyőmentés 2022 szeptemberéből, Magyarországról.

Magyarország, 2022: egy takarító több pénzt keres egy belvárosi gimnáziumban, mint a tanár

Forrás: 444.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@KisTehen: Kretenke most az oktatas a topic, de ha mar kerdezted hasonloan szar a helyzet az egeszsegugyben is. Az onkormanyzatok meg most omlanak ossze az energia arak miatt. De azert te csak unnepelj, hogy a fuhrer csak behuzta a penz 35%-at. Megjegyezem nagy hiba az Uniotol, egy euro centet se lett volna szabad adniuk.
division
@zenebohóc: Persze, megvan neki mindkettő, na meg ugye nem pályakezdő már. Nettó 7-800 ezer körül kellene tartania normál esetben.
division
@Macskaszem: Igen, hihetetlen, ahogy azok is amiket leírtam. Egy kezdő pedagógusnak kellene annyit kapnia mint nejemnek, neki meg a dupláját.
zenebohóc
@division: 2027? Jó lesz? 7-800 ezer...

:-(
Nyírfa
@division: 00.07

Hátha csak elírás, és nettó az a bruttó, bár, így is vérlázítóan kevés (lenne).
Nem is Orbánon csodálkozom, egy félresikerült élet, lépjünk is túl rajta. De: az őt körülvevő, elméletileg diplomás had, a nem kimondottan tanulatlan szavazói hol élnek? Mit tanultak, bár, így, utólag inkább van jogosultsága annak a kérdésnek, hogy, minek, csak karriert akartak, elsősorban anyagit, vagy volt elgondolásuk az életutuk szellemi állomásairól? És hányan végeztek közülük a CEU-n!
A mama (anyósom) varrónő volt, mégis, emberi tartásról, arról, hogy miként jó élni, többet tanultam tőle, mint az átlagon felül művelt édesanyámtól. Néha viccből mondtam is neki, hogy azért mentem hozzá a fiához , hogy őt megismerjem.:)
ómió
@Aki Én: Mindenkit korruptnak hazudsz, aki nem elkúró, reggel, éjjel meg este hazudozó, az országot szétlopó és államcsődbe döntő tetübolsi, mint a bandád!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.