A mai napon lemondott országgyűlési képviselői tisztségéről pártunk két parlamenti képviselője, Szabó Hajnalka és Végh Noémi – olvasható a Jobbik közleményében.

Lemondott két országgyűlési képviselő, az is kiderült, kik kerülnek a helyükre
Fotó: Parlament.hu

A két képviselő asszony a mögöttünk álló nehéz időszakban is nagy figyelemmel és alaposan végezte munkáját és képviselte a Jobbik által meghatározott konzervatív politikát az Ország Házában. Alapos munkájukat és kitartásukat ezúton is szeretnénk megköszönni, közösségünk személyüket és kiállásukat nagyra tartja.

- írják.

A Jobbik Országos Elnöksége a megüresedett két mandátum egyikére Ander Balázst választotta, akire az a feladat vár, hogy képviselőként – mint korábbi és jelenlegi pedagógus – képviselje "a magára hagyott közoktatás ügyét, hangja legyen a pályatársainak és a szülőknek egyaránt".

Dudás Róbert pedig – mint korábbi polgármester – a kormány által a csőd szélére sodort önkormányzatok helyzetének javítása érdekében is fog dolgozni a Parlamentben, mert az önkormányzatok nem maradhatnak valódi és hatékony képviselet nélkül a törvényhozásban

- fogalmaztak bejegyzésükben.

Mint írják, az előttünk álló időszakban azon fognak dolgozni új képviselőik is, hogy "az elszabaduló energiaárakra, a magas inflációra, a munkahelyek elvesztésére hiteles, jobboldali konzervatív választ tudjunk megfogalmazni, egyszersmind pedig alternatívát tudjunk kínálni azon honfitársainknak, akik hitüket vesztették a hazánkat gazdasági- és szociális válságba sodró kormánypártokban".

Forrás: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Nosza Hadházy egy füst alatt esküt tehet a két jobbikos közt...óóóó...be szép is lenne..
NKF
Megy a hülyítés ! Valami nagyon nem stimmel.Jakabka mikor hagyja ott a parlamentet?
ómió
És "konzervatív politikát" képviseltek? Hűha! Azt igen jól álcázták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.