A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint az árnyékkormány tagjainak bejelentése egy "fontoskodó színjáték", amellyel a Demokratikus Koalíció (DK) újabb "csodafegyvert" kínál az ellenzéki politikából kiábrándult szavazóknak.

Keményen támadja a KDNP Dobrev árnyékkormányát: fontoskodó színjátéknak tartják a bejelentést
Fotó: wikipédia

A kisebbik kormánypárt így értékelte Dobrev Klára (DK) hétfői bejelentését, rámutatva:

az árnyékminiszteri névsorban ismét a régi szocialista és liberális kötődésű politikusok sejlenek fel, akik a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején aktívan részt vettek a magyar családok devizahitelekbe hajszolásában.

Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, most felesége háta mögé bújva próbál figyelmet szerezni magának és pártjának – írták.

A KDNP szerint el akarják venni a fókuszt arról, hogy a legutóbbi időközi választásokon sorra buknak el a baloldal jelöltjei, és a Fidesz-KDNP ott is bizalmat kap, ahol korábban ellenzéki többség volt.

Jobb lenne – folytatták –, ha az ehhez hasonló pótcselekvések helyett a DK azon igyekezne, hogy az Európai Unióban, illetve idehaza segítse a magyarok érdekeit érvényre juttatni, és végre egyszer igazán belátná, hogy olyan, kihívásokkal teli időszakban, mint amit most él meg Európa, inkább az összefogás útját kell járnia.

Egyúttal felszólították a DK-t, hogy vegyen példát más uniós államokról, ahol a nemzeti érdek minden pártpolitikai szempontot képes felülírni az ellenzék soraiban is.

Ahelyett, hogy Gyurcsány pártjának képviselői Brüsszelben is csak az ország érdekeivel ellentétes aknamunkát végeznek, Magyarország és a magyar emberek jólétével, a béke megteremtésével foglalkozzanak és ne a politikai haszonszerzésre koncentráljanak!

- áll a kisebbik kormánypárt közleményében.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Meglepő, hogy az oszág lepusztításában tevékenyen résztvevő megélhetési keresztények a kleptokráciából kilépve bátorságot vettek a megszólalásra !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Clavigo: Jenő, Jenő...! Maradtál volna meg a szamizdat kihordásnál...!
Mert a helyesírás nem megy neked...!
Clavigo
@verőce21: Aha... ! Azért Tömjén Dzsozi " like" - olja az alattavalói technikádat ... Hogy " vergődsz "..?? Hanyatt,,vagy cipöre térdelsz,,muzsik..? .
balos
@verőce21: Pedig olyan jól szopsz!Netán muszka honvédő voltál?
Havanagi
@justhpeter: Ez egy gittegylet,kereszténynek hazudott maszkkal.
amortizáltok
ti vagytok 14 en egy szinjáték részesei meg a helikopteres rénszarvas is mellékszereplő. egy ájtatos manokával aki kegyet akarván gyakorolni de mire is ja csak álmodik és kormányprogrammá váltja orbán a semmit is beadva a 2359 perckor hogy más ne férjen hozzá avé - ce zárva .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.