Az infláció év végére meg fogja haladni a 20 százalékot – fogalmazott Jakab Péter közösségi oldalán.

Jakab: "Senki ne mondja, hogy nincs itt pénz. Van. Csak rossz zsebekben."
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Magyarországon mérték az unió legmagasabb élelmiszerinflációját augusztusban az egy évvel ezelőttihez képest: a kenyér, a hús, a sajt és számos alapvető élelmiszer nálunk drágult a legjobban.

A kenyér drágulása már most 100 százalékos

- írta Jakab bejegyzésében.

A kenyér ára messze nálunk drágult a legnagyobb ütemben: az Eurostat adatai szerint augusztusban 66 százalékkal volt drágább a kenyér, mint egy évvel ezelőtt.

A gázáremelés 700 százalékos

- tette hozzá Jakab Péter.

A nyugdíjemelés meg 10 százalékos. Na ennyire becsüli meg a kormány az időseket, miközben a drágulás miatt extra adóbevételre tesz szert a rezsim. Vagyis senki ne mondja, hogy nincs itt pénz. Van. Csak rossz zsebekben.

- fogalmazott bejegyzésében.

A Nép Pártján Mozgalom értékálló nyugdíjakat követel, havi szintű korrekcióval. Ahol a pénz értéke hónapról hónapra romlik, ott a nyugdíjakat is hónapról hónapra emelni kell.

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Ezért akartál 100 millát "eltéríteni" magadnak a Jobbik-kasszából, Parizer efftárs!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Hogyne ne lenne penz. Az unioban rekord 27%-os AFA-t szed be orban a lakossagtol a legnagyobb valsag idejen, mikozben mas unios orszagok csokkentik ezt az adot, hogy tamogassak az embereket. De ez hagyjan orban meg err 4% plusz eztra adot is tett, igy valojaban 31% pluszt fizetunk barmit is veszunk.
Jozefina
Keresztényi kormányunk zsebében a lé, a baj, hogy a zseb lukas!!??
bence
Igaza van Jakabnak ! Van itt pénz dögivel még annak ellenére is , hogy orbánból a világ egyik leggazdagabbika lett a kormánytagok csóróból milliárdossá váltak , stadionok tömkelege épült , szinte már alig van ország ahová ne ajándékozott volna a kormány ezer milliárdokat ! Egyedül csak a dolgozó nép szűkölködik ! Mire leszedik tőlük a rengeteg áfát még hírmondója sem marad a keresetüknek amiből meg kellene élniük ! Persze ezért is mint mindenért ki a hibás ?! Soros , Gyurcsány , Brüsszel , Migránsok stb ! Még véletlenül sem azok akik ezt ellopják ! Ráadásul a bégető csorda ezt mind be is veszi !
percsi
@Csizmás Kond: @KisTehen: @ómió: @Maccska: "Magyarországon mérték az unió legmagasabb élelmiszerinflációját"
Hogyan lehetséges ez?
Erre válaszoljatok!
ómió
@percsi: Csak nem az efftársaid "mérték"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.