Az azonnali kérdések órájában a Mi Hazánk-os Dúró Dóra arról beszélt a parlamentben, hogy kevés, nem elég hatékony a családtámogatás.

Orbán szja-mentességgel ösztönözné szülésre a 30 év alatti nőket
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor azt kérte az ellenzéki képviselőtől, méltányolja, hogy a családtámogatási elemekből egyet sem vettek el a covid okozta válság és a mostani energiaválság ellenére sem.

Az intézkedések között lesz az is december elején, hogy ha egy fiatal nő már elhagyja 25. évét, de vállalja, hogy 30 éves koráig megszüli az első gyermekét, akkor addig továbbra is élvezheti az szja-mentességet

- jelentette be a miniszterelnök, megerősítve, hogy ez is ott lesz a december elejére tervezett kormányzati intézkedések között.

Ekkor a ‘23-as költségvetést felülvizsgálja a kormány. A miniszterelnök azt mondta, “osztanak-szoroznak”, hogy ezt bevezessék, és azt is hozzátette, reméli nem rója meg Varga Mihály pénzügyminiszter, amiért ezt már most elmondta.

Forrás: atv.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Természetesen szelektíven kéretik szülni! Szülészetek vagy működnek, vagy nem. Gyerekorvos, gyerek szakellátás nincs! Oktatás óvodától az érettségiig esetenkénti, pedagógus hiány miatt! Felső oktatás pénz kérdése. A mindenen rajta lévő ÁFA 27 %.
Asszonynak szülni kötelessé, lánynak dicsőség! Ja, ez ötvenes évekbeli Ratkó plakát! Abortusz szigorítás, ez még csak a kezdet! Belügyérünk majd intézledik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A kis bajszos is csinált gyerekgyárat 80-90 évvel ezelőtt.
117
Jót tesz majd a büdzsének:

Nincs fék az Orbán-kormány kiadásain, nagyot ütött a forintgyengülés a büdzsén

"Augusztusban már 2872 milliárd forint volt a hiány, ez minden szempontból a legrosszabb mutató az elmúlt 30 évben."

nepszava.hu/3170478_orban-kormany-koltsegvetes-hiany-inflacio-allamadossag
Eladott Ország
Tisztességes fizetést kellene adni, nem szja mentességet, mert a vásárlóerőt tekintetve már csak a bolgárok vannak mögöttünk, te dagadt idióta barom, de például már utolsók vagyunk a pedagógusok bérezését tekintve.
Macskaszem
Aztán ha mégsem születik meg az a gyerek, hány százmilliót kell majd visszafizetni? Arról is kéne valamit ugatni.
Eladott Ország
Ez már a Kánaán, vagy még úton vagyunk? Hiába a kjó időzítés a hosszú hatalom titka. Kifelejtette a nagy önfényezésből, hogy azt a 15%-ot a minimálbérből (létminimum alatt) élőktől is vonják, továbbá hacsak nem fényevő valaki, a világbajnok 27% ÁFA-t is megfizettetik vele. Ki ne felejtsem a semmilyen jövedelemmel nem rendelkezőktől is kisarcolt egészségügyi hozzájárulásnak csúfolt füstadót. Na meg azt, hogy mindezekért cserébe nagyjából lófaxt kap az államtól a polgár. Orbán felelőtlenség volna emelni a családi pótlékot, mert akkor még töb hátrányos helyzetű gyerek születne...Felelőtlenség lenne adót emelni, mert azt is ellopnád!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273867733_610721996634912_3388010663504305593_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OS86S1Nye38AX-o3-2T&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-9O47pEIfdTfAp9iqiiqocCx-2DSqj3OM8vnJ4XPvgGw&oe=63378EE1
ómió
Kuncze efftárs, bezzeg, ezt még egy "fogyik a magyar"-ral "elintézte"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.