Azzal küldtek haza egy 12 éves kisfiút a kisvárdai kórházból, hogy nincs semmi baja, és igyon sokat. A fiú másnap reggel összeesett és meghalt.

Az RTL Híradó információi szerint a kisfiúnak szívizomgyulladása volt. Az ügyet a rendőrség is vizsgálja, a kórház szerint pedig nem történt szakmai mulasztás, és együttéreznek a gyászoló családdal.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A magyar egészségügy a béka segge alatt van. Kivizsgálás helyett kiírnak valami gyógyszert vagy egy kezelést. Közben tovább romlik az állapotod és mire már elég rosszul vagy ahhoz, hogy kivizsgáljanak szétteszik a kezüket, hogy vagy nem tudnak már mit tenni, vagy műtét, de minimális várható sikerrel. Tévedés ne essék. Én nem az orvosokat hibáztatom ezért. A rendszer alapjában véve hibásan működik. A pénz mellett az egész újraszervezésére is szükség lenne. A pénz magában nem segítene. Ahogy az átszervések sem lennének magukban elegek pénz nélkül. Csakhogy Orbánéknak sem tudása nincs erre, pénzt meg főleg nem akarnak rá költeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Az orvosok komoly felkészültségét jelenti, hogy nem vesznek észre a kórházban egy szívizomgyulladást.
Jozefina
Korábbi hír az volt, hogy érdemi vizsgálat nélkül köldték haza a kisfiút. Ha ez így van, akkor a korház hogy meri kijelenteni, hogy ők nem hibáztak. Bizony hibáztak és nem kicsit, hanem nagyon!!??
Jozefina
@sgl: az általad említett 32 ezer embernek Orbán volt az orvosa!!??
magyar1
@Jozefina: Valahol olvastam, hogy volt a gyereknek súlyfeleslege, ekkor már elve egy szívultrahanggal kellett volna kezdeni. Nem vagyok orvos de talán ha a hallgatóval is körbenézték volna - talán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.