Az önkéntesek avatásán mondott beszédében van egy érdekes részlet.

Megdöbbentő részlet Orbán beszédéből: arra utalt, hogy a honvédeknek háborúba kellhet menniükOrbán Viktor/Facebook

„Az önök szolgálata ma elkezdődik. Nehéz idők közepette vállalták, hogy civil életük mellett ütőképes katonává képzik magukat” – hallhatjuk Orbán Viktor videójában az avatáson elmondott beszédét. A monológot így folytatta:

A tudás, amit megszereztek és megszereznek, nem csak háborúban lesz majd hasznos. Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között. Az önkéntesek lesznek azok a magyar katonák, akikkel az emberek a legtöbbet találkoznak.

Az első mondattal, amelyet nem feltételes módban közölt, így arra utalt, hogy háborúban is kell majd kamatoztatniuk a tudásukat. 

A kiképzés során elsajátított fegyelem, együttműködési készség, csapatszellem és rátermettség példával szolgál mindannyiunknak, és ez a példa sok helyre eljut majd és talán gyökeret is ver. Ezért idén decembertől újabb toborzókampányokat indítunk, hogy mindenki, aki személyes hivatását a haza védelmében akarja megtalálni, kellő megbecsültség és presztízs mellett a legmodernebb technológiával felvértezve magyar honvédnek állhasson.

Magyarország megbecsüli honvédeit

– zárja a beszédet.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Ha az ellenzék nyer akkor vége a rezsicsökkentésnek, elszabaduló árak és Infláció lesz, kórházi osztályok fognak bezárni,MZP pedig Magyar katonákat küldhet az ukrán háborúba* orbán Viktor a 2022 választási programjából egy kis részlet...
Bdskrvnydt orsós Geci
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A HONVÉDEKET, nem arra rendszersítették, hogy zsebhokizzanak, hanem, ha szükséges az országot, népét és anyagi javait fegyverrel megvédjék! Mi nem vagyunk USA, hogy aljas módon más népekkel háborúztatunk a saját érdekünkben hanem saját magunk lépünk fel ÖNMAGUNK VÉDELME ÉRDEKÉBEN!
A fenti szar csőcselék ezt soha nem fogja megérteni! Tudni és ismerni, kellene, hogy egy idegen hatalmi - katonai - szövetség soha nem lesz képes egy bármely nemzeti közösség szuverén érdekeinek védelmére, a biztonsága polgári szinten való megvalósítására! Az érdekei külső hatalmi érdekek szolgálatában fognak állni! ez a nato! Elkötelezett usa moslék érdek képviselet!
értitek barom faszok!?
Németh István
ÉS, hogy tudjátok mi nem a háborúba megyünk - valamiféle kül-országba, mi a hazánkat védjük ama határokon belül ahol mi és a gyökereink élnek! Tehát az esetlegesen bejönni akaró háborút bel kívánjuk hárítani! SEGGFEJEK, BAROM ÁLLATOK!
Sajnos a mocskos zsidó igyekezet, hogy szereljük le a honvédséget, minek, meg vana nató, meg kimentek a ruszkik, semmi gond! Most nyal vissza barmok a zsidók már akkor (1996) tudták, hogy terjeszkedni akar egyrészt az usa, másrészt a globalizációs folyamatot akarták már akkor segíteni! Aláásni az orosz hatalom adta biztonságot >> a politikai, hadi-technikai egyensúlyt gyengíteni! Ezt ismerte be a zsidó szülött schmidt mária a múzeumi főtakarítónő; hogy az usa gyarmatosító elképzelései, terjeszkedései valójában valósak, DE az oroszok felismerését elítélte midőn az usa ukrán (EURÓPAI) területen keresztüli aljas beszivárgását és bomlasztó tevékenységét (az orosz bennszülött népesség irtását megakadályozandóan) csírájában akarta elfojtani!
Barom állatok ne foglalkozzatok politikával megárt az agyatoknak! Ki-ki úgy vegye magára mindezt amit olvasott, ahogy azt értékeli - nem inge, gatyája, ne vegye magára!!! >>>@Eladott Ország: @namihami: @bence: @drrotf: @Apfelbaum:
Eladott Ország
@Németh István: Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Arra van a p*csa elvtárs! Oda lehet menni a fideszes elvtársaknak a 24. alkalommal leszavazott ügynöktörvény után!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277781612_1034589890519812_393018946073725061_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=59E95oya3gUAX-cbbTO&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-UcjIrGhKKP_r31aZNv24vuy-4LbePxV3tyaKwgHC5NQ&oe=6356A7DD
A szabadság napja. Emlékezzünk együtt 1956 hőseire! Hát elég gyomorforgató lett volna Orbánnak, ha ’56 kapcsán beszédet mond. Inkább elmegy alibizni vidékre. Onnan okádhatja a mocskot. Én meg azt hittem hogy Moszkvában mond beszédet. A "Ruszkik haza" ott jól hangzana. ’56? Az nem a ruszki megszállás elleni szabadságharc volt? Akkor világos elvtársak! A russzkik most a legjobb barátaink megint 40 év megszállás után, hogy nézne már ki, ha megsértenénk kedves barátaink önérzetét, amikor éppen most igyekeznek megint a jólétet ráerőszakolni egy másik független országra? Lassan már ellenforradalom lesz a neve megint, vagy sajnálatos októberi események! Az oroszok jöttek be nov. 4-én. a román cigó , ma is behívná őket. Pedig hát streetfighter, nem? Döbrögi lefosta a bokáját, a nagy harcos nem mer már kiállni a pénzért tapsoló birkái elé? Putyin mélytorkozása után nem lenne annyira hiteles az orosz megszállókról beszélni, ugyebár. Többen említették itt már Moszkvát, mint ahol Orbán okt. 23.-i ünnepségen vesz részt és megkoszorúzza a szovjet katonák emlékművét. Akkor most már értem: Pekingben ennek volt a főpróbája. CBA-s szatyor jobb lett volna, de a TESCO az gazdaságos...
uploads.disquscdn.com/images/0de54ed754889e6ea4a8097509260284fb3fe5720494446527938dcd8a265b35.jpg?w=800&h
Németh István
@Eladott Ország: te az anyádat és a gyerekeidet is eladnád feláldoznád csak azért, hogy érvényesülj! Egy csámpás agyú hülye hazaáruló szemét vagy!
Annyira undorító vagy, hogy cseppet sem csodálkoznék ha a családod és az összes szomszédaid a ganajdombba ásnának némi fejlődés reményében! Hátha ki kel belőled egy értelmes giliszta!
Lepényleső
...talán abban a háborúban amit az itt élő békés emberek ellen vív az ő pénzükön ellenük,
hogy az nap épp mennyit lopott a közvagyonból,- ne lehessen feltenni kérdésük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.