Az önkéntesek avatásán mondott beszédében van egy érdekes részlet.

Megdöbbentő részlet Orbán beszédéből: arra utalt, hogy a honvédeknek háborúba kellhet menniükOrbán Viktor/Facebook

„Az önök szolgálata ma elkezdődik. Nehéz idők közepette vállalták, hogy civil életük mellett ütőképes katonává képzik magukat” – hallhatjuk Orbán Viktor videójában az avatáson elmondott beszédét. A monológot így folytatta:

A tudás, amit megszereztek és megszereznek, nem csak háborúban lesz majd hasznos. Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között. Az önkéntesek lesznek azok a magyar katonák, akikkel az emberek a legtöbbet találkoznak.

Az első mondattal, amelyet nem feltételes módban közölt, így arra utalt, hogy háborúban is kell majd kamatoztatniuk a tudásukat. 

A kiképzés során elsajátított fegyelem, együttműködési készség, csapatszellem és rátermettség példával szolgál mindannyiunknak, és ez a példa sok helyre eljut majd és talán gyökeret is ver. Ezért idén decembertől újabb toborzókampányokat indítunk, hogy mindenki, aki személyes hivatását a haza védelmében akarja megtalálni, kellő megbecsültség és presztízs mellett a legmodernebb technológiával felvértezve magyar honvédnek állhasson.

Magyarország megbecsüli honvédeit

– zárja a beszédet.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Ha az ellenzék nyer akkor vége a rezsicsökkentésnek, elszabaduló árak és Infláció lesz, kórházi osztályok fognak bezárni,MZP pedig Magyar katonákat küldhet az ukrán háborúba* orbán Viktor a 2022 választási programjából egy kis részlet...
Bdskrvnydt orsós Geci
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Apfelbaum
Ha az ellenzék nyer akkor vége a rezsicsökkentésnek, elszabaduló árak és Infláció lesz, kórházi osztályok fognak bezárni,MZP pedig Magyar katonákat küldhet az ukrán háborúba* orbán Viktor a 2022 választási programjából egy kis részlet...
Bdskrvnydt orsós Geci
lampa laz
Csak nem putyin parancsa volt ez az 'ütőképes' önkéntes hadsereg felállás?
amortizáltok
a többire meg orbán nagy ímit vben szarik csak azért lépte ezt mert a hatalmát és a seggét félti, semmi egyebet . Csak az önkéntesek is rájönnek arra, hogy ez a kiképzés arra volt jó hogy létszáma legyen, a tapasztalatokat meg hosszú idő alatt lassan fogják megszerezni, mert ugye ismeret, jártasság, készség, szinten mire odajut már vagy megszereti vagy megunja főleg ha kinyílik a szemük Akkor tudják éjjel kiugrasztva az ágyból is alkalmazni amit elsajátítottak.
yell
@KisTehen: Mér jó neked, ha hülyén élsz és hülyén is halsz meg? Az a könnyebb út?
Dr. Proktor
Rendfenntartásban is hasznos lesz - kihallom belőle!
Yoda69
Nekem ebbol az jon le, hogy magyar civilek ellen akarja bevetni orban az onkentes katonakat.
nemkati
Szerintem arra nem számít, hogy belekeverednénk egy háborúba, de azért felkészül erre is, tehát teljesen nem veti el a gondolatot. És ha így lenne, nem habozna magyar katonákat háborúba küldeni. Ráadásul ma is küldenek magyar katonákat háborúba, pl. Irakba. Tehát ezek után nincs joga az ellenzékre azt hazudni, hogy katonákat küldene Ukrajnába. Márki-Zay mindössze annyit mondott tavasszal:
"hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk."

Inkább az lehet a fejében, hogy itthon veti be az önkénteseket, mert számít egy polgárháborúra, vagy valamilyen nagy tiltakozási hullámra az elfogadhtatlan döntései miatt. "Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között" - ez pont erre utal.

Tegnap hallottam - elég csekély értelmű fideszes hívőktől -, hogy be kell gyorsan vásárolni, mert október 23-án olyan balhé lesz itt, hogy ki lesznek fosztva a boltok, nem lesz se élelmiszer, se semmi. Jót kacagtam volna ezen, ha nem lenne iszonyat siralmas. Attól persze még az nagyonis lehet, hogy 23-án óriási balhé lesz az országban.
Bárcsak lenne! Rajtam nem múlik, én ott leszek!
cikicakk55
Hogy nem sül le a bőr a pofájáról. Április 3 előtt az volt az egyik fő érve,hogy ne az ellenzékre szavazzunk,mert Márki - Zay Péter elvinné a fiainak katonának. Természetesen a többi is hazugság volt. A rezsicsökkentés már régóta rezsi emelés vaolt,ami a gázt illeti.
Hazudik,hogy a háború miatt van ilyen durva áramelkedés,azért lett ilyen drága az ár,mert a Brüsszeli szankciók... A gázra nincs is szankció. Be nem vallamá,hogy a korrupt kormánya miatt vagyunk akkora bajban,hogy még elképzelni sem tudjuk.
Nessy
A tudás, amit megszereztek és megszereznek, nem csak háborúban lesz majd hasznos.
Itthon is, ha a Haza helyett Orbán hatalmát, meg a hátsóját kell védeni??
csak úgy....
most szép lenni katonának mert viktornak verbúválnak... :)
ha kicsit soványkásabb és hosszabb lenne,még don quijote de la mancha is lehetne,
de ezzel az alkattal marad sancho panza a hívei pedíg sancho szamara.
jesz
háborúba? Egy lófaszt...a déli határra...nyugati tévéből kell megtudni, hogy a határvadászaink mindig máshol futkosnak, mint ahol a migráncsok hosszú
alulétrák segítségével másznak át a megmászhatalannak kikiáltott kerítésen, aztán usgyi az ország belseje.

Az éjjellátó kamerák jól mutatják, hogy mekkora migráns-hadtest állomásozik a kerítés szerb oldalán...na, oda kellene a vízágyú szagosított, festett vízzel..

Hogy hol, kivel akar Orbán háborúzni, az már igen fura kérdés...jó lesz résen lenni.
Gazella
Legmodernebb technológia... azaz 70 éves tankok. 50 éves gépfegyverek... meg ugrabugra
sunoge
Előkészíti a helyzetet és lesz még itt kötelező sorkatonai szolgálat. A töppedt kis genyó nem volt jó katonának, egy fizikai antitest, de uszítani azt tud, és remekül szájkaratézik. Kritizálta a pocakos tábornokokat, (joggal) és most úgy néz ki, mint egy zsírsertés.
Toller Béla
Mivel túlságosan megdagadt,a húgy elöntötte ennek az embernek az agyát ! Ahogyan mondani szokták ...Van aki ilyenkor szófukar lesz, és van, akit nem lehet elhallgattatni, csal szórja a baromságokat !
justhpeter
meghallgattuk az ökörkör vezetőjének aktuális böffenetét. Már mindenhova őt hívják beszélni, általában azért mert első kézből szeretné mindenki élvezni a kormábyzati sci-fit. Azonban ha belegondolunk mindjárt kiderül, hogy a magyar hadsereg háborúban csak a fővárosi operettszínházig jutna el, hiszen sem létszámában, sem hadfelszerelésében. konkrét háborúra nem alkalmas. Az a szellemi mag, ami a katonai tudományokban kíválóan fel van készítve anemzetközi békefenntartásban és a nemzetközi katonai igazgatásban kiválan szerepel, de ez a hazai hadseregnek szerintem nem éri el a 10%-t. ha ezt elfogadjuk, akkor helyre tudjuk tenni az orbáni militarizmust és mizibe kiderül, hogy egy a primitív katonásdi csak arra szolgál, hogy a rezsitöketlenkedéssel és a hazudozással elpártolt híveit pótolja akár a Mi Hazánk szavazóiból is. A józanabbak azonban már csak röhögnek, amikor a kolostormalac kardot csörtet.
amortizáltok
@yell: azért mert akkor nem érez fájdalmat max csak éhezzen
Istenakinincsen
@Shikari: Ki ellen kell háborúzni a magyar ütőképes hadseregnek te nyamvadék? Kiket kell legyilkolni az újabban beszerzett fegyverekkel???
Dr. Proktor
@Istenakinincsen: Kérdésedre belorusz példája lehet a válasz!
rebel
Éhes vagyok. Iszom még egy sört. De még dél... reggel hat óra sincs! Hát, hogy? Hát így.
Juhász István
Amikor katona voltam, a / pénz nélküli / kártyázásért is LAKTANYA járt... Most a főemberé ... a KASZINÓ, melyből adófizetés " NUKU ". Amúgy a magyar honvédség sok mindenre képes, főleg az ellenségképet kell előttük akár naponta is felvillantani. De tényleg... Ki most az ellenség ???
ómió
Pedig, ugye, esetenként azt a kiscserkészek szokták vívni!?
telegdilaci
@Apfelbaum:Ez egy idióta,nem ő hitette el a választások előtt hogy Ő béke párti a baloldal viszont háború párti akkor most mi van! ez rosszabb mint Hitler ez is folyamatosan háborúzni akar!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 11:00 Lehet hogy lemaradtam valamiről??? Ki támadott meg minket? Vagy ki fog megtámadni a hadseregével?
Te olyan tájékozott vagy, megosztod velünk is az infot?
Németh István
Hát ha nem is kell menniük, de valóban bekövetkezhet, hogy a háború betekint hozzánk is! Mégpedig ha nem lép időben és határozottan a kormány a dobrev-gyurcsány és sleppje nemzetbiztonságot veszélyeztető megnyilvánulásaira!
UGYAN IS! az a provokáció a legnyilvánvalóbb felhívás a belső villongások megkezdéséhez! Nem véletlen!!! ezt akarja elérni az a büdös ribancé és kikényszeríteni a lehetőségét a nato csapatok éles, bevonulására! A jelenlegi honvédség totális leszerelésére, a fegyverzetek lefoglalására!!!
Legyen már eszetek Orbán Viktor, ez a büdös kurva nemzetbiztonsági kockázat! A nagy barom német kancellár stolc állattal Berlinben arról tárgyalt, hogy adott esetben a menekülésük biztosított legyen - de mindenképpen támogatást kért!
Miért nem nyitja ki a szemét a kormány???
Istenakinincsen
@Dr. Proktor: ma, 05:41 Ezt most nem értem. Védekezésre vagy támadásra kell az "ütőképes" magyar hadsereg?
Az oroszok mellé akar állni mint Lukasenka, vagy az ukránoktól akarja "megvédeni" az országot?
...Vagy talán teljesen más a cél?
simmering73
Hülyékért nem kell a szomszédba menni. Van itt épp elég belőlük.
"A CÖF alapítója szerint Magyarországnak erős hadseregre lehet szüksége Ukrajnával szemben, ha megtámadnánk őket vagy ők támadnának meg minket"
olkt.net/a-cof-alapitoja-szerint-magyarorszagnak-eros-hadseregre-lehet-szuksege-ukrajnaval-szemben-ha-megtamadnank-oket-vagy-ok-tamadnanak-meg-minket/
Istenakinincsen
@Németh István: Pista erre még nem reagáltál: assets.4cdn.hu/kraken/7m8sWfj0g6nZ324Ks-xs.jpeg
Ismered ezt a forradalmárt?
Istenakinincsen
Kérlek, ne félj
Az asztal körül csendben ülünk,
behunyt szemeinkkel fent repülünk.
Irányra tartunk, keressük a célt,
magunkra célzunk, de nem látjuk a vért.

Az asztalon áll egy gyertya; ha ég,
ez a kis pici láng célpontnak elég.
Az utca sötét, egy lámpa se ég.
Lehúzott redőny mögül nem látszik az ég.

Ugye eljönnek ma a repülők?
Ugye szépek lesznek, mint azelőtt?
Ugye lesz majd füst, ami betakar?
Ugye nem játszik, aki nem akar?

Mondd ugye szép, az utca, ha ég.
Hát nem gyönyörű, ahogy izzik az ég?

Ugye eljönnek ma a repülők?
Ugye szépek lesznek, mint azelőtt?
Ugye lesz majd füst, ami betakar?
Ugye nem játszik, aki nem akar?

Ugye eljönnek ma a repülők?
Ugye szépek lesznek, mint azelőtt?
Ugye lesz majd füst, ami betakar?
Ugye nem játszik, aki nem akar?

Mondd ugye szép, az utca, ha ég.
Hát nem gyönyörű, ahogy izzik az ég?
Az asztalon áll egy gyertya; ha ég,
ez a kis pici láng célpontnak elég...
Jozefina
Ezek a magyar anyák gyermekei "önkéntesek" lesznek azok, akiket orbán a népe ellen fog felhasználni az első leendő alkalommal??!! "Az önkéntesek lesznek azok a magyar katonák, akikkel az emberek a legtöbbet találkoznak."
Felháborító az összes dumája!!!?? Állítsuk meg Orbánt amíg nem késő!!??
kereső
Orbán csak burkoltan, de a cöfös firz már konkrétan kimondta. Kimaradunk ugyi??,
drrotf
Aki hallgatja Orbán rádiós beszédeit annak teljesen nyilvánvaló, hogy az országunknak állandóan harcolni kell.Ahogy Ő mondta harc és az harc ez áll előttünk, de azt se felejtette elmondani ,hogy közbe meg békét akarunk. Ez egyfajta harc ,olyan mint a békeharc, csak egy kicsit más, mert azt Kádár et. hirdette, ezt a mostanit meg én ,Orbán Viktor hirdetem, mit hirdetem mantrázom már nagyon régen..A harcban a katonák vesznek részt, és azt mindenki tudja, hogy a katona a harcba eleshet, , ezért felhívom a figyelmet,hogy ez a küzdelem a katonáink elvesztésével is járhat.Bár ki kell jelentenem hogy én és kormányom, még olyan harcot nem folytatott még az oroszok ellen sem ahol fegyveres összetűzésre került volna sor, és úgy emlékszem hogy 1956-ban sem akartuk az oroszokat megsemmisíteni, csak tűzszünetet akartunk és megegyezést velük, csak azután eldurvult a helyzet és tüzelnünk kellett rájuk, és felszólítani, hogy hagyják abban az ideiglenes megszállásunkat! Ez utóbbi megállapításomat csak a nem rég eltemetett 56-os mártír asszony temetése után mertem elmondani, mert féltem, hogy mit szól majd a történelmünk általam most elmondott értelmezéséhez, féltem, hogy történelem hamisításnak fogja az előbb leírtakat felfogni!
bence
@Apfelbaum: ! A sok barom még ezek után nem látja a fától az erdőt !
namihami
Az ütőképes magyar hadsereg, a legmodernebb, OKJ-s kiképzéssel vonul majd védeni a hazát.
Az eredményéről 1914-18 és 1942-45 között már meggyőződhettünk. Az ellenség azóta biztosan csak gyengébb lett.
Németh István
A HONVÉDEKET, nem arra rendszersítették, hogy zsebhokizzanak, hanem, ha szükséges az országot, népét és anyagi javait fegyverrel megvédjék! Mi nem vagyunk USA, hogy aljas módon más népekkel háborúztatunk a saját érdekünkben hanem saját magunk lépünk fel ÖNMAGUNK VÉDELME ÉRDEKÉBEN!
A fenti szar csőcselék ezt soha nem fogja megérteni! Tudni és ismerni, kellene, hogy egy idegen hatalmi - katonai - szövetség soha nem lesz képes egy bármely nemzeti közösség szuverén érdekeinek védelmére, a biztonsága polgári szinten való megvalósítására! Az érdekei külső hatalmi érdekek szolgálatában fognak állni! ez a nato! Elkötelezett usa moslék érdek képviselet!
értitek barom faszok!?
Németh István
ÉS, hogy tudjátok mi nem a háborúba megyünk - valamiféle kül-országba, mi a hazánkat védjük ama határokon belül ahol mi és a gyökereink élnek! Tehát az esetlegesen bejönni akaró háborút bel kívánjuk hárítani! SEGGFEJEK, BAROM ÁLLATOK!
Sajnos a mocskos zsidó igyekezet, hogy szereljük le a honvédséget, minek, meg vana nató, meg kimentek a ruszkik, semmi gond! Most nyal vissza barmok a zsidók már akkor (1996) tudták, hogy terjeszkedni akar egyrészt az usa, másrészt a globalizációs folyamatot akarták már akkor segíteni! Aláásni az orosz hatalom adta biztonságot >> a politikai, hadi-technikai egyensúlyt gyengíteni! Ezt ismerte be a zsidó szülött schmidt mária a múzeumi főtakarítónő; hogy az usa gyarmatosító elképzelései, terjeszkedései valójában valósak, DE az oroszok felismerését elítélte midőn az usa ukrán (EURÓPAI) területen keresztüli aljas beszivárgását és bomlasztó tevékenységét (az orosz bennszülött népesség irtását megakadályozandóan) csírájában akarta elfojtani!
Barom állatok ne foglalkozzatok politikával megárt az agyatoknak! Ki-ki úgy vegye magára mindezt amit olvasott, ahogy azt értékeli - nem inge, gatyája, ne vegye magára!!! >>>@Eladott Ország: @namihami: @bence: @drrotf: @Apfelbaum:
Eladott Ország
@Németh István: Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Arra van a p*csa elvtárs! Oda lehet menni a fideszes elvtársaknak a 24. alkalommal leszavazott ügynöktörvény után!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277781612_1034589890519812_393018946073725061_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=59E95oya3gUAX-cbbTO&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-UcjIrGhKKP_r31aZNv24vuy-4LbePxV3tyaKwgHC5NQ&oe=6356A7DD
A szabadság napja. Emlékezzünk együtt 1956 hőseire! Hát elég gyomorforgató lett volna Orbánnak, ha ’56 kapcsán beszédet mond. Inkább elmegy alibizni vidékre. Onnan okádhatja a mocskot. Én meg azt hittem hogy Moszkvában mond beszédet. A "Ruszkik haza" ott jól hangzana. ’56? Az nem a ruszki megszállás elleni szabadságharc volt? Akkor világos elvtársak! A russzkik most a legjobb barátaink megint 40 év megszállás után, hogy nézne már ki, ha megsértenénk kedves barátaink önérzetét, amikor éppen most igyekeznek megint a jólétet ráerőszakolni egy másik független országra? Lassan már ellenforradalom lesz a neve megint, vagy sajnálatos októberi események! Az oroszok jöttek be nov. 4-én. a román cigó , ma is behívná őket. Pedig hát streetfighter, nem? Döbrögi lefosta a bokáját, a nagy harcos nem mer már kiállni a pénzért tapsoló birkái elé? Putyin mélytorkozása után nem lenne annyira hiteles az orosz megszállókról beszélni, ugyebár. Többen említették itt már Moszkvát, mint ahol Orbán okt. 23.-i ünnepségen vesz részt és megkoszorúzza a szovjet katonák emlékművét. Akkor most már értem: Pekingben ennek volt a főpróbája. CBA-s szatyor jobb lett volna, de a TESCO az gazdaságos...
uploads.disquscdn.com/images/0de54ed754889e6ea4a8097509260284fb3fe5720494446527938dcd8a265b35.jpg?w=800&h
Németh István
@Eladott Ország: te az anyádat és a gyerekeidet is eladnád feláldoznád csak azért, hogy érvényesülj! Egy csámpás agyú hülye hazaáruló szemét vagy!
Annyira undorító vagy, hogy cseppet sem csodálkoznék ha a családod és az összes szomszédaid a ganajdombba ásnának némi fejlődés reményében! Hátha ki kel belőled egy értelmes giliszta!
Lepényleső
...talán abban a háborúban amit az itt élő békés emberek ellen vív az ő pénzükön ellenük,
hogy az nap épp mennyit lopott a közvagyonból,- ne lehessen feltenni kérdésük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.