Aligha tévedünk tehát, ha azt mondjuk, az alapító atyák Európai Unióról álmodott elképzelése nyomokban sem valósult meg. Magam nem találom a választ arra, miért is „siklott ki” a vonat, csak arra tudok gondolni, hogy valamiféle delíriumban, mámorban leledzettek azok, akik azt képzelték, az alapító atyák egyébként precízen lefektetett elképzelései egyszer csak „beérnek”, és jöhet a bőséges aratás. Nem így történt. Politológusok, politikusok s nem egy mezei újságíró feladata egy mélyebb elemzés a kudarcok okait magyarázandó, viszont a múltba visszanézés nem tilos...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: FLETÓ
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Katicánknak igen jó a tájékozódási képessége. Légyen a rendszer bármilyen, ő mindig rátalál a helyes útra, ami egyenesen a pénztárablakhoz vezet.
Amikor még az ""előző fidesztévében"" (értsd szocialista televízió) terjesztette az akkor helyes igét, akkor is tudta, hol fizetnek. A ""pontos és helyes szimata"" továbbra se hagyja cserben.
Emmersson71
"Kondor Katalin: Nincs értelme már a szónak…

Ezért sokat tettél te is, vén qrva!

24.hu/belfold/2006/03/24/szakertok_szerint_kondor_katalin_ugynok/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.