A kormányfő szerint az Európai Bizottság energetikai javaslatai jelentették a legnagyobb veszélyt Magyarország számára.

Orbán Viktor sikerként könyveli el, hogy Magyarország kibújhat a gáz árát korlátozó uniós ársapka alól

Fotó: Facebook

Orbán Viktor hajnali két órakor jelentette be Facebook-oldalán, hogy az EU-csúcs első napján a legfontosabb kérdést, az energia kérdését sikeresen lezárták – írja a 24.hu.

A kormányfő szerint az Európai Bizottság energetikai javaslatai jelentették a legnagyobb veszélyt számunkra, mert elfogadásuk azt jelentette volna, hogy néhány nap alatt leállnak a Magyarországra irányuló gázszállítások.

Ezt a veszélyt sikeresen elhárították.

Nem maradtunk egyedül, így sikerült egy fair megállapodást kiharcolnunk.Megállapodtunk abban, hogy ha lesz is gázársapka Európában, az nem érinti majd azokat a hosszú távú szerződéseket, amelyek nélkül Magyarország gázellátása egyik napról a másikra ellehetetlenülne. Más szóval a gázársapka alól mentesítést kaptunk, így az nem veszélyezteti Magyarország biztonságos gázellátását

– írta a miniszterelnök.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Absolut siker, neki személyesen. Ugyanis igy olyan drágán adhatja a gázt tovább ahogy szeretné. Kizárolag errol van szo.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Hurrá! Mi legalább dupla áron! Aztán a szolgáltató legalább tízszeres áron köt szerződést intézményekkel, önkormányzatokkal! De inkább magasabb árakon! Erre jön + 27% ÁFA! Az a kormány nyeresége!
rebel
@fergeteg: @Shikari: A két buta matyar, akik úgy tudják, hogy jól tudják. Persze szart sem tudnak, de goebbelsi propaganda hatott rájuk. A két hatás alatt álló férfi...
balos
@Pegero: Igazad lehet!Hiszen nekem nincs gázos készülékem,hogy dupla áron vett gázt használjak,amit a kitartóid 7x áron adnak tovább!Szóval,hsa téged ez örömmel tölt el akkor továbbra is szedd magadhoz sa nemzethy szart!Különben meg élj boldogan a hülyeséged udatában családod körében!A fideSSes segg pucolok körében!
balos
@gina: Tudod,hogy vitatkozni nem tudok egy sötét fasszal,de imádom amikor a szív gyógyszert próbálja elérni a geci seggéből!
Toller Béla
Ez a farok fel sem fogja, mit csinál, mit tesz a magyar nép. a magyarok országának a jövője ellen ! Még csak fel sem fogja a saját gonoszságát. Még kiélvezni sem tudja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.