Minden idők legnagyobb értékű kábítószerfogásáról ír a police.hu.

A razzia heteiben minden idők legnagyobb értékű kábítószerfogása történt Budapesten a csepeli szabadkikötőben 2022. szeptember 7-én.

Az egyik munkás vette észre, hogy egy Ecuadorban feladott konténer teteje megrongálódott. Meg akarták hegeszteni, ekkor vették észre, hogy gyanús csomagok vannak benne, ezért értesítették a rendőrséget.

Több, mint 10 milliárd forintnyi kábítószert találtak Csepelen

Fotó: 123RF.com

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a szemle során 71 darab, egyenként körülbelül egykilós csomagot találtak, melyekről a szakértői vizsgálat kimutatta, hogy nagy tisztaságú kokaint tartalmaznak.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. Utcára kerülése előtt a kábítószert a bűnözők öt-hétszeresére hígították volna, tehát a fővárosi rendőrök a lefoglalással csaknem 500 ezer adag, hígítástól függően 10-14 milliárd forint feketepiaci értékű drogot vontak ki a forgalomból.

Forrás: Police.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megjött a Dajcstomi karácsonyi ajándéka!?!?!
namihami
Megjött a Dajcstomi karácsonyi ajándéka!?!?!
Alfa
ez a pintér saca üzlete... kell a narkós-pedofil fidesz-ner szektának az üzemanyag...
...ez ugyan úgy az utcára fog kerülni, mint a többi drog...csak a kormányzati maffia segitségével...
balos
@Alfa: Ezért olyan drága minden!Ezek a tetük bevitték a pénzünket a dróg üzletbe!Ilyen igazságszolgáltatás mellett még az is lehet,hogy a fizetés kiegészítést is ebből fedezik!Véletlen,hogy lebuktak,de az olajos bél-ügyér ezt is megoldja!Okosba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.