A profi műsorkészítés íratlan szabályát rúgta fel az ATV péntek reggel, amikor a műsorába behívott vendéggel -esetünkben Baranyi Krisztinával, Ferencváros polgármesterével- nem közölte, hogy kikkel tervezik egy műsorblokkba vendégül látni. Az eredmény finoman szólva is "kellemetlenre" sikeredett minden résztvevő és a nézők számára is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tökéletesen igaza van! Kormánypárti rendezvényre ellenzéki újságíró be sem mehet! Ahova esetleg egy, egy bejut, ott sem kérdezhet! Most legalább egy a királyi média tagja járt úgy! Gratulálok Baranyi Krisztinának!
simmering73
"Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a “Prosti” Srácok. Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más. A leosztott szerepek szerint az ATV ugyanúgy az Orbán-rezsimet szolgálja, csak nem olyan direkt eszközökkel, és nem az elkötelezett híveket, hanem az ellenzéket manipulálja, eteti hazugságokkal. Az ATV feladata az ellenzék leszerelése, minden ígéretes ellenzéki megmozdulás, ötlet és gondolat szétverése, lenullázása, lejáratása, és az ellenzék kontroll alatt tartása."
nepszava.us/baranyi-krisztina-teved-mert-az-ujsagirashoz-az-atv-nek-sincs-semmi-koze/
Emmersson71
@KisTehen: Nem figyeltél! Ez nem újságíró!!!

"megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni."

"Krug Emília azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy az ATV talán az egyetlen csatorna, ami minden oldalról hív kérdezőket és politikusokat is. Baranyi erre azzal vágott vissza, hogy:

„Igen, de ez nem oldal, nem sajtó, hanem propagandatermék.”

Kárász Róbert arra kérte a politikust, ne minősítse a kérdezőt, hanem válaszoljon a feltett kérdésre, Baranyi szerint ő nem minősítette, mert ez nem az ő véleménye, bírósági döntések is bizonyítják, hogy a Pesti Srácok hazudik. (Október elején például hat helyreigazítást közölt egyszerre ömlesztve, a címlap alsó negyedében a lap.)"
Emmersson71
@KisTehen: Nem kötött bele az ATV-be, csak tényeket közölt!
Nem jelezték felé, hogy a prosti srác is jelen lesz (ezt elismerte Krug Emília), valamint kiigazította a riportert, hogy a prosti srác nem újságíró (ezt pedig számtalan helyreigazítás bizonyítja).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.