A Momentum országgyűlési képviselője már tudni vélte, hogy hol vannak, vagy voltak a budapesti illegális kínai rendőrörsök, Tompos Márton most felfedte a feltételezett kínai összekötő személyét is.

Tagad a Belügyminisztérium: Könnyen cáfolható hazugsággal vádolja őket a Momentumos politikus
Kép: Google Maps

A Belügyminisztérium hivatalosan továbbra is tagadja, hogy lenne tudomása Budapesten működő kínai rendőri jelenlétről.

Tompos Márton az InfoRádiónak nyilatkozva közölte: úgy fest, megtalálták a Belügyminisztériumban a kínai–magyar rendőri összekötő tisztet. Mint mondta:

egy kormányokon átívelően, minisztériumok által kitüntetett kung-fu nagymesterről van szó, aki egy nemzetközi harcművészeti iskolának az abszolút tiszteletreméltó vezetője.

A momentumos képviselő szerint azonban nem róla szól a „sztori” hanem arról, hogy miközben a kínai médiában teljesen nyíltan hirdetik, hogy a magyar Belügyminisztériumnál van egy kínai–magyar rendőri összekötő tiszt, a tárca azt válaszolta a megkeresésére, hogy nem tud semmilyen budapesti kínai jelenlétről.

Ez annyira könnyen cáfolható hazugság, amit nem is értem, hogyan engedhetnek meg maguknak

– tette hozzá.

A kínai médiában nem rejtik véka alá, hogy Magyarországon van egy közvetítő személy, Tompos Márton jelezte:

a CCTV nevű kínai csatorna büszkeséggel forgatott egy tízen több perces anyagot az említett kínai kung-fu nagymesterről, hogy mit is csinál Magyarországon.

Forrás: Infostart

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
hát igen ... A CCTV sok érdekeset bemutat..hát ha még érteném is...

De már jó tíz évvel ezelőtt nagy igény volt kínai rendőrre, aki beszéli a mandarint, és néhány tájszólását, nem mellesleg a magyart is tökéletesen...már akkor is sok ügyet megoldott.

Ezen amkínai rendőrségen felesleges rugózni, mert sajnos szükség van rá(csak mi nem tudunk a pernahajder bandákról)
izéke
Mennyi lesz még belőlük ha felépül a fudan... ez lesz az európai előretolt bástyájuk.
ómió
Nem baj, majd az efftársak meghazudják nekünk!
teuton
@ómió: Melyik efftarsak? A kinai kommunista partbol? Vagy azok nem kommunistak???
drrotf
Ha a kínaiak rádióban beszélnek erről, akkor mi miért tagadjuk?Nem is rendőrökről van szó, csak úgy csinálnak mintha azok volnának?Valami épkézláb magyarázat jó volna.
ómió
@teuton:A tiéid! Az "energiaárfelszankciózók"! Már te se ismered fel a magadéit!? Egyre többen vagytok így!
teuton
@ómió: Aha... tehat a potrohos gazdad haverjai nem kommunistak, akar kinaiak, akar oroszok. Na latod, ezzel bizonyitod be, hogy analfabeta vagy! Meg azzal, hogy nem tudod, nyugaton olcsobb az energia, mint MOon!!! Az energiahordozok aremelkedese pedig joval a haboru kirobbanasa elött volt...
ómió
@teuton: Mindig összetévesztetted a ker. partnereket a haverokkal, vagy csak, amióta az agyfogyatkozásod felgyorsult? Ráadásul még az analfabétizmusodat is másokra hazudnád!? Hát, nem lesz így túl sok az "efftársi jóból"?! És persze, tudjuk: a "művelt nyugaton" már a gázszállítók, ellátók fizetnek a fogyasztóknak, hogy fogyasszanak már! Amúgy meg, mentális jobbulást efftársiasságodnak!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Mivel analfabeta vagy, ezert nem tudhatod, hogy "Nyugaton", nevezetesen Nemetorszagban az allami havi rezsitamogatas nagyobb, mint a tenyleges rezsiköltseg! Vagyis gyakorlatilag a lakber egy resze is abbol fizethetö! Ilyen egyszerü: 163 euro jön az allamtol havonta, tovabba 2x 300 euro egyszeri tamogatas. Gaz 75 euro, aram 50 euro havonta. Na akkor mennyi marad pluszban??? Bocs, mar megint elfelejtettem, hogy analfabeta vagy...
ómió
@teuton: Ne a fajkretén bolsi analfabétaságod másrahazudásán görcsölj, bolsiék fajkreténje, hanem a donor kutyaagyat (az felismeri az övéit) sürgesd meg magadnak ott az elmeosztályon, hogy idővel majd legalább a saját analfabéta fajkretén náci efftársaidat képes legyél megismerni!
Dr. Proktor
Lehet hogy tényleg hazugság, mivel már BRFK állományban dolgoznak a kis ferdefa... szemüek!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Rossz cedularol masoldtad be az elöre megirt "maganvelenyt"! Itt a belügy altal ismert jogtalan kinai hataskörröl, kinai titkosrendörökröl van szo! Ja, te analfabeta vagy, ezert nem tudtad elolvasni!!!
simmering73
@KisTehen: Te magadon röhögsz? Nem csodálom. HAHAHA
gina
Fidesz és a kormány egyenlö a hazugság mestereivel, évek óta ugattak az Öszödi beszédröl, de ök 12 éve folyamatosan hazudnak reggel, délben és este,,,,
ómió
@teuton: Abban reménykedsz, hogy majd donor kutyaaggyal a fejedben is másra hazudhatod a tetves bolsiságodat és még némi honi "kínai titkosrendőrséget" is!? Mondd el a "bolsi imát", hogy okos kutyi legyen a donorod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.