A napokban aHang nevű civil szervezet azért indított levélküldési akciót, hogy olvassa be a közmédia a pedagógusok, a szülők és a diákok 9 pontos követelését az oktatás átalakításáról. 

„sdfsdfsdf” – Bicskanyitogató választ küldött a hírhamisító Papp Dániel, az MTVA ura
Kép: YouTube

Ugyan ennek vannak korlátai, hiszen a közmédia nem szokott ennyire kegyes lenni a közzel, azonban meglehetősen érdekes dolog történt.

Az aHang a levelét hírhamisító Papp Dánielnek, az MTVA vezérigazgatójának címezte, valószínűleg abban a hitben, hogy semmi választ sem fognak kapni. Ám nem ez történt, néhány perc után megérkezett ugyanis a válasz, miszerint:

„sdfsdfsdf”

A Telex szerint az a dolog pikantériája, hogy az sdfsdfsdf az internetes szlengben egy használt kifejezés, amelyet akkor ír az ember a Google-ba, amikor szörnyen unatkozik.

Forrás: Telex

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A mi pénzünkből él jól. Az a baj, hogy nem csak unatkozik, hanem híreket hamisít, lekezelő és pofátlan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: európai viszonylatban, orbán összeférhetetlen, nem csapatjátékos. Egymaga ennyire jut. És hát egyedül továbbra sem megy...! :)
CsipkeRózsa
@Shikari: 7:32

A bunker nem mondható őrhelynek.
teuton
@Shikari: Te sem leszel mar hülyebb... Elbujt egy egerlyukba, megrohadt, de elötte lelötte a szeretöjet, aztan mindkettöt eltüzeltek...
nejlontacskó
@Shikari: " Utolsó pillanatig állt az őrhelyén "
Az őrhelyén?
A betonbunker alsószintjén?
Micsoda bátorságról tesz tanúbizonyságot, hogy a nyilvánvaló vereség láttán sem engedi a visszavonulást mert, harcolok az utolsó emberig.
Aztán amikor is, szorul a hurok, öngyilkos lesz a gyökér, ahelyett, hogy szembenézne és elszámolna a tetteivel.
surdilloFUJT
@Shikari: @Shikari: @Shikari: mondtam már,te csökött agyú,szellemi korcs,fidesscsicska,addig húzz vissza Romániába amig ép bőrrel megteheted!!!
Sámannus
Nem kétséges, hogy unatkozik, kicsit visszafogták őket. Lehet még az esti meséket is vissszahozzák.Feltűnően sok a sport és a tilitoli műsoruk. Közben a reklámokkal is fusiznak, mintha kevesellnék amit fizetünk a pofátlanságokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.