Kerékpárutat és autóbusz-fordulót adtunk át Kaposhomokon – ezzel dicsekedett Facebook oldalán Gelencsér Attila fideszes országgyűlési képviselő. A 4,4 km hosszú út és a templom előtti tér rendbe tétele 60 millió forintba került, s a képviselő azt sem titkolta el az övéi elől, hogy „a kaposhomoki kerékpárutat elsősorban a település fiataljai, a több mint 60 iskolás […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: simmering73
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 07:54
Nézd meg a képet is, itt még festék sincs.
"A kpvsr.hu portál cikke szerint egy 4,4 km kerékpározható létesítmény kijelöléséről van szó, nem kerékpárút építésről. Ez az autóút mellé kihelyezett táblákkal meg is valósult, amennyiben a kátyús, töredezett út kerékpározható létesítménynek számít."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@KisTehen: 20 méter jó állapotban van? Csak gratulálni tudok...
Yoda69
@vacsi: Csak akkor ne hivjak kerekpar utnak, mert ez nem az. Ez egy "kerekparozhato letesitmeny", ahogy a cikkben van. A kerekparut egy onallo, a kozuttol teljeseggel elvalasztott ut, amely 100%-os biztonsagot jelent a kozuti kerekparozassal szemben.
Dr. Proktor
@Yoda69: Pontosan! Felfestettek egy sárga csíkot és pár kerékpáros szimbólumot...
Hatvan milla? Te jó ég, eddig ómió el sem tud számolni, azért nem sokallja!
Aki Én
@KisTehen: NINCS kerékpárút, te agyhalott!!!

,,Azóta a helyszínre utazott a Népszava újságírója is, és ő sem talált ott semmiféle bicikliutat, és az általa megkérdezett helyiek sem tudtak ilyesmiről. Igaz, szerintük nincs is rá nagy szükség, hiszen alig van autóforgalom az 500 fős faluban, nyugodtan lehet ott biciklizni.

Végül Barta István polgármester mondta el a lapnak, hogy valóban nem épült bicikliút, de egy pályázatnak köszönhetően kerékpározásra alkalmassá tették a falu útjainak nagy részét. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.