Csúszhat az Európai Bizottság döntése is a magyar pénzekről. November 19-ig kell a magyar kormánynak bemutatnia, hogyan teljesítette azokat az ígéreteit, amelyek garantálják az uniós források átlátható felhasználását, egyúttal megszüntetik a korrupciós kockázatokat. Erről a kormány az Európai Bizottsággal egyezett meg, a tagállamok pedig jóváhagyták. Amennyiben a bizottsági értékelés alapján az EU-s források továbbra is […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha az EU egy kicsit is enged Orbán lagymatag törvényeinek, akkor el áshatja magát az EU állampolgárok előtt, akiknek az adó EURÓ-it adja egy diktátor kezébe!!!?? Nem lenne szabad!!!?
nezelodo
Megígért mindent a brüsszeli bürokratáknak is, ahogy nekünk haza polgároknak is. A MANYUP-ért cserébe egyéni nyugdíjszámlákat, a bezért kisposták újranyítását, a vasúti szárnyvonalak újra nyitását, ebből csak egy valósult meg, amire legkevésbé volt szükség, a Pápa-Csorna vonal, megígérte a rezsicsökkentést, azzel szemben kolhozosította a saját tulajdonunkat képező gáz és csatornahálózatot, és eddig ismeretlen elszámolási módon bérleti díjat szed a saját tulajdonunkért. Nagy hangon megígérte az ötödárú gázt, holott pontosan tudta mi fog következni.
Most a "Kecskabizottság" felállításával akarja elaltatni a brüsszeli bürokratákat, de már azok is kapisgálják, hogy már a feltett kérdései is hazugságok.
Sebaj, legalább megvédte a gyerekeinket a nemátalakító műtéttől, meg migráns áradattól. Most meg megkérdez bennünket arról, amit már régen eldöntött.
Változatlanul dübörög a hazug propagandája a rezsicsökkentésről, és van olyan hülye, aki azt írja itt ott, hogy őt nem érinti. Lehet, hogy nem járt vásárolni az illető, és nem látja át a gazdaság működésének törvényszerűségeit?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.