Egészen meglepő összeborulásokra lehetünk figyelmesek a Fidesz holdudvarában.

Összeállt az Orbán fejet rugdosó Dopeman és a fideszes propagandista Trombitás Kristóf

Trombitás Kristóf pár éve még egészen másképp gondolkodott politikáról, világról és melegekről, mint manapság a NER hálójában, most azonban a Fidesz egyik legnagyobb propagandistája aki melegeket is gyógyítana, meg persze bevédte már a pedofil Kaletát és az orgiákra járó Szájert és Borkait is.

Dopeman pedig pár éve még Orbán-fejet rugdosott, most viszont már ő is 180 fokos fordulatot vett, és nyíltan kormánypártivá vált. 

Én rájöttem bevallom őszintén, hogy az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt. A jelenlegi világhelyzetben nem is látok más opciót. Ő most kifejezetten jót akar ennek az országnak.

- fejtette ki egy interjúban.

Most pedig nagyon készülnek valamire a Megafon háza táján, ugyanis a kép tanulsága szerint, valami közös projektbe fognak fogni. 

Valamint a díszes társaság tagja még Ábrahám Róbert is, aki a Borkai Zsoltot kifigurázó vloggerből lett a kormányközeli Pesti TV műsorvezetője. Róbert valójában Rostás Tibor Róbertként anyakönyvezték, és azért változtatta meg a nevét, hogy új életet kezdjen. 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
@Maccska: Ha nem NER kegyelt, akkor miért akarta a Fidesz hazacsempészni Kaletát és eltussolni a pedofil bűncselekményét?! Ráadásul szinte ejnyebejnyével megúszta, mert az ügyészség csak pénzbüntetést kért erre a tetűre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Shikari: Látom, nem hatott nálad az anti-buzeráns kezelés :D
Aki Én
@Maccska: orbán karrireje meg ifjú kommunistaként, Soros-ösztöndíjasként, liberális internacionálé alelnökként indult.
Tehát érthetetlen, miért lenne ma a fidesz embere...
icegygenabro
@Shikari: "A buziság gyógyítható!" a kecskebaszás is??
icegygenabro
@Shikari: ti kúrjátok a kecskéket romángenya! Bevallották a társaid,sőt meg is eszik utána.
Aki Én
@Shikari: kicsit túlértékeled magad, te ostoba elmebeteg. Pedig te vagy itt a legsötétebb, ebből senki nem csinál titkot :)
icegygenabro
@Shikari: Nagy valószínűséggel mi nem érdeklünk téged! Szerencsére. Azonban a kecskék nincsenek biztonságban a fajtátoktól!! :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.