Egészen meglepő összeborulásokra lehetünk figyelmesek a Fidesz holdudvarában.

Összeállt az Orbán fejet rugdosó Dopeman és a fideszes propagandista Trombitás Kristóf

Trombitás Kristóf pár éve még egészen másképp gondolkodott politikáról, világról és melegekről, mint manapság a NER hálójában, most azonban a Fidesz egyik legnagyobb propagandistája aki melegeket is gyógyítana, meg persze bevédte már a pedofil Kaletát és az orgiákra járó Szájert és Borkait is.

Dopeman pedig pár éve még Orbán-fejet rugdosott, most viszont már ő is 180 fokos fordulatot vett, és nyíltan kormánypártivá vált. 

Én rájöttem bevallom őszintén, hogy az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt. A jelenlegi világhelyzetben nem is látok más opciót. Ő most kifejezetten jót akar ennek az országnak.

- fejtette ki egy interjúban.

Most pedig nagyon készülnek valamire a Megafon háza táján, ugyanis a kép tanulsága szerint, valami közös projektbe fognak fogni. 

Valamint a díszes társaság tagja még Ábrahám Róbert is, aki a Borkai Zsoltot kifigurázó vloggerből lett a kormányközeli Pesti TV műsorvezetője. Róbert valójában Rostás Tibor Róbertként anyakönyvezték, és azért változtatta meg a nevét, hogy új életet kezdjen. 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
@Maccska: Ha nem NER kegyelt, akkor miért akarta a Fidesz hazacsempészni Kaletát és eltussolni a pedofil bűncselekményét?! Ráadásul szinte ejnyebejnyével megúszta, mert az ügyészség csak pénzbüntetést kért erre a tetűre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
@Maccska: Ha nem NER kegyelt, akkor miért akarta a Fidesz hazacsempészni Kaletát és eltussolni a pedofil bűncselekményét?! Ráadásul szinte ejnyebejnyével megúszta, mert az ügyészség csak pénzbüntetést kért erre a tetűre!
Törölt Nick
Ez a Dope a következő Kossuth-díj várományosa. Mostanában seggnyalásért adják. Istenem, hogy lejáratták már ezt is.
sokanvagyunk
Hogy el nem szédülnek a gyors forgásokban...
drrotf
Ajánlom a legújabb Majka számot az "Azt beszélik a városban!" című nótát hallgassák meg az urak és ha nekik az jó amit Majka és bandája elmond , vagy úgy gondolják hogy a dalban elmondottaknál nálunk nem lehet jobb, akkor nekik már nem kell a segítség, mert már menthetetlenek!Pintér már kirakná őket az elfekvőből, hogy otthon múljanak ki, mert az ilyen ebereknek még a pénzes elfekvő is sok.
Eladott Ország
Trombitás Kristóf közvetlen ezt megelőző célja, hogy igazi puncit lásson élőben. Vagy a Szájerbácsi makkját. Trombitás Kristóf kormányzati influenszer, az állami médiagépezet része, akinek a posztjait heti tízmillió forintos nagyságrendben tolták meg hirdetésekkel a kampányidőszakban, a választási győzelem mámorában ma szokatlan nyíltsággal posztolt a fidesz politikai céljairól. Mármint arról, hogy mi lenne a kívánatos eredmény a következő választásokon. Ez:
scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277765445_1717030058634219_3664037185817930524_n.jpg?stp=dst-jpg_s851x315&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=110474&_nc_ohc=KKONc7MxN9UAX_mQdqn&_nc_ht=scontent.xx&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AfB-8F7iwqtG9VuXJ3p5Pe_eyrRBe-FkjqieYN87_YPQmA&oe=637D7480
Valaki szóljon már neki, hogy két unatkozó román és ukrán zászlóaj kb. két nap alatt foglalná el az országot.
Trombitás...
uploads.disquscdn.com/images/622c2235dfe184b2b9c9ba8698ffd7ffd2255e338a1cbe950af9df929afdc98f.gif?w=600&h
jesz
ez a három díszpéldány azt hiszi, feledésbe merül a csínytevésük...látszatra igen, de a fidesz nem felejt...egyszer, amikor már azt hiszik, hogy megbocsájtást nyerek, na akkor rántják ki alóluk a szőnyeget...
Yoda69
Mindenkit meg lehet venni. Ezeket a gerinctelen aljadekokat meg foleg.
Pálinkás Pál
ez szép kép...a két cigó, meg a buznyák...ez jellemzi a fideszt...
Karvaly
pityinger dopeman lászló,mintha ráérzett volna a narancs ízére.
Baker
@Maccska: ...és te beszélsz funkcionális analfabetákról :D
surdilloFUJT
@Maccska: Te idétlen,agynélküli,szellemi korcs,olyan aljas,hazug sötét vagy,hogy a negró világít a pofádban!!!
surdilloFUJT
@Karvaly: ...ez egy gerinctelen aljas megélhetési senkiházi pöcs!!!
Karvaly
@surdilloFUJT: teljes mértékben egyet értek,már őt is beszippantotta a ner,bármit is mond.
telegdilaci
@Baker:Sajnos hogy van az a pénz amiért egyes Valakik még a szülő anyjukat is eladnák csak hogy fényesre nyalhassák az aktuális segget,ilyenek a köpönyeg forgató hiteltelen valakik akik mindig az érdekeinek megfelelő talpat nyalják!(szándékosan nem neveztem ezeket Embernek) legfeljebb hitvány gerinctelen gazemberek!
csak úgy....
@Shikari: akkor miért kerülöd a csajokat? :)
Baker
@Shikari: Akkor miért nem kezelteted magad?
Baker
@Shikari: Igen, ez a téveszméd, hogy 4 elemivel és egy gyorstalpaló net-troll képzéssel dokinak hiszed magad :)
Ezért javasoltuk az elhelyezésedet a diliházban.
amortizáltok
ezt hívják ugye elvtársiasan KÖPÖNYEG forgatásnak. karika a te vergődésed itt láthatod a kutyát sem izgatja , majd az elszámolási számlát azért kiteheted hány forint és hány év?
amortizáltok
lassan előkerül dubroncs fotója islássuk a medvét ?
Emmersson71
@Shikari: Látom, nem hatott nálad az anti-buzeráns kezelés :D
Aki Én
@Maccska: orbán karrireje meg ifjú kommunistaként, Soros-ösztöndíjasként, liberális internacionálé alelnökként indult.
Tehát érthetetlen, miért lenne ma a fidesz embere...
icegygenabro
@Shikari: "A buziság gyógyítható!" a kecskebaszás is??
icegygenabro
@Shikari: ti kúrjátok a kecskéket romángenya! Bevallották a társaid,sőt meg is eszik utána.
Aki Én
@Shikari: kicsit túlértékeled magad, te ostoba elmebeteg. Pedig te vagy itt a legsötétebb, ebből senki nem csinál titkot :)
icegygenabro
@Shikari: Nagy valószínűséggel mi nem érdeklünk téged! Szerencsére. Azonban a kecskék nincsenek biztonságban a fajtátoktól!! :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.