Vajon sikerül nekik? 

Orbán Viktort a lengyel, a szlovák és cseh miniszterelnök együttes erővel próbálja egy hatalmas döntésre bírni

 Mateusz Morawiecki lengyel, Eduard Heger szlovák, Orbán Viktor magyar és Petr Fiala cseh miniszterelnök (b-j) a visegrádi országok és az Egyesült Királyság csúcstalálkozója előtti V4-es egyeztetésen a londoni magyar nagykövetségen 2022. március 8-án. A csúcstalálkozó fő témája az ukrajnai háború. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A finnek és a svédek hónapok óta a magyarokra várnak a ratifikációra. Vasárnap Sanna Marin finn kormányfő Helsinkiben fogadta Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnököt. A találkozón arról is szó esett, hogy Magyarország mikor ratifikálhatja Finnország és Svédország NATO-csatlakozását.

Mateusz Morawiecki azt mondta a finn kormányfőnek, hogy néhány napon belül találkozik Orbán Viktorral és a visegrádi négyek kormányfőivel, majd azt is hozzátette:

Biztos vagyok benne, hogy szlovák és cseh barátaimmal együtt arra is meg fogjuk kérni a magyar miniszterelnököt, hogy gyorsan ratifikálják a Svédország és Finnország csatlakozásához szükséges dokumentumokat, mert ez a döntés kritikus jelentőségű a régiónk keleti szárnyának a védelmében

Svédország és Finnország NATO-csatlakozását a katonai szövetség összes tagállama jóváhagyta már, két országot leszámítva: Magyarországot és Törökországot. 

Forrás: Index

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kellene vinniük egy szívlapátot, annak nagyobb a meggyőzőereje...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
És mennek már a sztárjktörő orvosok ? Esetleg kérjétek meg a várbeli desznyót , hogy fizesse ki a határontúli orvosok bérét.
Mert nektek jár .
Emmersson71
Isten igazságos. Innen elvesz, máshova ad.
Bár Orbán alacsonyabb, viszont kövérebb :)
Dr. Proktor
@Németh István: A baj az, hogy nem szájon törölt, butaságod okán!
Németh István
nyasdgem! de amikor szaftos a nyári cseresznye magostól!
Eladott Ország
Amíg a cigány geci szabadlábon van, nem nyugszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.