Januártól.

Rogán Antal hatalma tovább nő – Újabb terület kerül hozzáMTI/Balogh Zoltán

A jövő év elejétől újabb stratégiai pakk kerül Rogán Antal minisztériumához – tudta meg a 24.hu. Ez pedig nem más lesz, mint a kiemelt sportesemények és állami rendezvények szervezése, pályáztatása és lebonyolítása.

A feladatra létrehoznak egy új állami céget, a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséget, amibe majd beleolvad a mostanáig a honvédelmi tárcához tartozó Nemzeti Sportügynökség.

Már egy kormányhatározat-tervezet is született, ami szerint 2023 január elsejétől úgy módosul a Miniszterelnöki Kabinetiroda feladat- és hatásköre, hogy a minisztériumot vezető Rogán szakmai támogatást biztosít a Magyarországon megvalósuló, kiemelt nemzetközi sportesemények lebonyolításához, és közreműködik e sporteseményeket érintő marketing- és kommunikációs tevékenységek megvalósításában – idéz a cikk. 

De ennél többről van szó: Rogán kvázi szabad kezet kap a közfeladatnak nyilvánított tevékenységben, amelyet  a minisztériuma alá rendelt, a kormányzati szervek évi több tízmilliárdos kommunikációs költéseiért is felelős Nemzeti Kommunikációs Hivatal útján látja el.

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kellene egy Nemzethy Lopásszervező Ügynokség és akkor a többivel nem kell foglalkozni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
tóni ,orbán jobb és bal keze, valszeg cili több gyerektartást szeretne..
lampa laz
De nemám, még véletlenül sem önálló egészségügyi és oktatási minisztérium, csak és kizárólag a lopásügyi minisztérium megerősítése a minél nagyobb milliárdok lenyúlásáért. Ez rogán kizárólagos felada a jól teljesítő eddigi, kötvény, energia stb biznisz után. Nos, ezért nem csatlakozunk az Európai Ügyészséghez. Ilyen faßságok után még mindig várják az eu-s pénzeket, ezek tényleg mindenkit hülyének néznek.
namihami
Egy újabb profil a fideszes Mekk Eleknek!
Amihez ez a Tóni nem ért, ahhoz már nem is érdemes érteni.
Nessy
@namihami: Isten ments, hogy értsen a vak engedelmességen és szervilizmuson bár mihez is! Majd a főnök, aki ugyebár vállalja a politikai felelősséget, megmondja neki a tutit, meg a frankót!
Dr. Proktor
Hurrá! Akkor megint nőhet a lakás négyzetmétere..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.