A gyerekek nem kaptak rendesen enni, ráadásul a nevelőszülő rendszeresen bántalmazta őket. Hetente egyszer fürödhettek, amihez a vádlott két lavór habfürdős vizet biztosított: egyet a fiúknak, egyet a lányoknak. Szappant, tusfürdőt, de még törölközőt sem kaptak. A saját ruháikba kellett megtörölközniük. Rendszeresen az udvarra kellett kijárniuk, télen is, ha mosdóba kellett menniük. Mindezt tetézte, hogy a nő rendszeresen fenyítette, pofozta és bántalmazta, és gyakran büntetésből, „nevelési célzattal”, órákra,

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Börtönbe küldeni aki kiadta a gyerekeket ilyen ribancnak ellenőrzés nélkül amiért gondolom nagy pénzt kapott az államtól. Cinkosok voltak.
Eleve ennyi gyereket nem is szabadna kiadni nevelőszülőknek, max. 2.
Kevés az a 4 év ennyi szenvedésért a sok gyereknek. Soha nem heverik ki a bántalmazást és kínzásokat. Örökre az állam "nyakán" maradnak.
Aki Én
Ezt senki nem ellenőrzi? Nem tudni a gondozásba adott gyerekek körülményeiről?
Baszki, jobb helyeken még a menhelyi kutyát is ellenőrzik időnként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.