Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is elmondta véleményét Matolcsy György MNB-elnök őszinteségi rohamával kapcsolatban.

"Matolcsy lehet az első fideszes nagykutya, akit korrupció miatt elvisznek" – Hadházy Ákos nem lenne meglepve, ha így történne

Mint emlékezhetünk, Matolcsy totálisan szembement ma a kormánypropagandával, és elmondta, a magyar gazdaság válságközeli helyzetben van. És ami a legfontosabb, nem a háború és a szankciók miatt ekkora az infláció – magyarázta a jegybankelnök.

Ezek után Hadházy Ákos úgy látja, Matolcsy mai megszólalása – túlzás nélkül a magyar gazdaságpolitika őszödi beszéde – egy hajszálrepedés a propaganda által felépített alternatív valóságon.

Nyilván a széles tömegek nem arra figyelnek, hogy mit mond az MNB elnöke egy parlamenti bizottságban, de itt az alkalom, hogy mi elmondjuk nekik: a kormány hazudik, a helyzet nagyon rossz és nem, nem Brüsszel miatt!

- fogalmazott a politikus, hozzátéve,

egészen szomorú belegondolni abba a nemzeti tragédiába, hogy 16 év alatt megtettünk egy kört és pont ugyanott tartunk, mint 2006-ban.

Hadházy Ákos posztja végén olvasható a legmeglepőbb rész:

Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Matolcsy lenne az első fideszes nagykutya, akit korrupció miatt elvisznek. Nem hiszem -sőt-, hogy érdemtelenül tennék, de az ilyen rendszerekben így szoktak válogatni a példastatuálás sorrendjében

- írja a képviselő.

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ettöl a fazontól nem lesz olyan egyszerü szabadulnia orbánnak,mint simicskától...
ha csak ki nem esik a 8.ról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Jobb ha a kuszeszem nem kávézik az egykori cimbijeivel, és kerülje az olasz buzibárokat is.
szaboria1
Tegnap érdekes dolgot mondott Z. Kárpáti Dániel. Matolcsi a bizottsági ülésen felvette a magán megtakarításokhoz való nyúlást.
sokanvagyunk
Vigyék... fél órás monológja nem hozza rendbe eddigi ténykedését.
Régen is voltak "önkritikát gyakorlók", de a gondolkodó emberek azért nem dőltek be nekik.
Namely
"Ezek után Hadházy Ákos úgy látja, Matolcsy mai megszólalása – túlzás nélkül a magyar gazdaságpolitika őszödi beszéde – egy hajszálrepedés a propaganda által felépített alternatív valóságon."
Ha Ákika nem egy szánalmas propagandista bohóc lenne, akkor rendelkezne önálló gondolatokkal. De amióta Schiffer nem irányítja kézivezérléssel, azóta nem csinál mást, csak kitűnően alakítja a segget. Sötét, mint az éjszaka. Ha nem lenne az, akkor ellátogathatna az MNB honlapjára, és urambocsá elolvashatná az ottani elemzéseket. Vagy talán megnézhetné a nyilatkozatokat.
Ekkor rájönne, hogy Matolcsy igen régóta mondja azt, amit most ő valami őszinteségi rohamnak vél.
Nem olyan nehéz, ugye, Ákika?
Persze, hogy nem.
De miért tenné? Hiszen a rajongótábora még nála is nagyobb majmok tömkelege, akik egy elemzést nem képesek elolvasni, túl lusták és ostobák hozzá.
Nem is olyan rossz ez a politikusi szakma.
Ha nem megy majd a tőzsde, felcsapok politikusnak.

UI:
Ákika volt már a munkahelyén az eskütétel kivételével? :) miért tette volna? Az idióta rajongói így is szeretik... :D :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.