Halász szerint az elmúlt három évtized legsúlyosabb botrányáról van szó.

Nem hagyja annyiban a Fidesz: újabb kört futnak a baloldali kampányfinanszírozással, ezúttal a NAV-nálMárki-Zay Péter/Facebook

Ahogyan mi is írtunk róla, a titkosszolgálat visszaigazolta, amit Márki-Zayék már korábban is hangsúlyoztak: az MMM tevékenysége átlátható és jogszerű volt. Ennek ellenére a Fidesz nem hagyja annyiban a kapálózást: ezúttal a párt frakcióvezető-helyettese feljelentést tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) a baloldal külföldi kampányfinanszírozásának ügyében.

Halász János az MTI-nek szombaton elküldött videónyilatkozatában kijelentette, hogy nem fogynak a kérdések a baloldal külföldi kampányfinanszírozásának ügyében, pedig több hatóság és a titkosszolgálatok elemző, értékelő munkája is folyamatban van. Úgy tűnik, felejtette, hogy a titkosszolgálat már befejezte a munkáját az ügyben.

A politikus szerint érdemes megvizsgálni, hogy a kifizetések mögött milyen valós, számlával igazolható teljesítés van, hiszen ezek hiányában bűncselekmény, konkrétan költségvetési csalás megalapozott gyanúja merülhet fel. Halász közölte:

azt várja a NAV-tól, hogy tisztázza az ügyet, és szükség esetén tegye meg a büntetőjogi lépéseket az „elmúlt három évtized legsúlyosabb botrányában".

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ezek szerint Orbánék még mindig tartanak Márki-Zay Pétertől. Mi másért támadnák még mindig?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@human: Mert a birkakat barmivel el lehet hülyiteni! Isaura kivasarlasara is gyüjtöttek, meg beszartak, hogy jönnek a pirezek...
Sámannus
Teljesen megvesznek, ha a pénz szagát megérzik. Ott a nagy húsosfazék az orruk mellett, és mégis putyin faszát szagolgatják.
human
@teuton: A fidesz már egy hitközösség lett. A hit pedig gyakran nem a valóságra épít. Sőt elvárja, hogy a valós tapasztalás ellenére a hívek igaznak tartsanak valamit amire nincs bizonyíték.
telegdilaci
@gina: Ilyen aljas gazembereket nem látott még a világ nekik lenne elszámolni valójuk a köz pénzből fizetett kampányolásukra,mennyit költöttek,ezért hiteltelenek hogy számon kérik az ellenfelet akik nem a közpénzt herdálták el saját kampányukra!
karma1
na, ezert aztan erdemes volt mar aprilis 6.-an felajanlani mzp-nek magat orban szolgalatara...
Viszont aki mzp-t "baloldalinak" aposztrofalja, az nem hallott sem az elovalasztasrol, sem az azota tortentekrol, vagyis tobb mint egy eve hibernalva van, es csak mostanaban ebredezhetett...
mzp akarhanyszor meglatott egy kobor mikrofont, maris belenyogte, hogy barkibol, aki mogeje/alaja all be,(de a legjobbak a csalodott fideszesek) azokbol csinal egy 7., JOBBOLDALI partot! mzp amiota el, azota nem volt baloldali elkotelezettsegu. Szoval ez a halasz egy oriasit tevedett...
Lepényleső
"Halász szerint az elmúlt három évtized legsúlyosabb botrányáról van szó."

Elsőre ledöbben az olvasó,- hogy nem a fydes az akivel ez kapcsolatban helytálló?
Hiszen ők mindenkitől jobban teljesítenek,propagandájukból mindenütt ez olvasható?
A magyarázat egyszerűnek mondható,s benne ellentmondás sem található;
az ő tevékenységük minimálisan egy egész századra vonatkoztatható,így az első
helyezés kérdése továbbra sem vitatható,ővék az,nem is tagadható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.