A megtakarítások irányába terelte, egyben a megtakarítási stratégiák átgondolására késztette a hazai lakosságot a gazdasági környezet változása. Egy felmérés szerint a legáltalánosabb reakció a vásárlási szokások módosítása és a költések visszafogása, de minél magasabb végzettségű és jövedelmű valaki, annál biztosabb, hogy a megtakarításokat használja eszközként a gazdasági visszaesés kockázatainak mérséklésére. Aki képes megtakarítani, az leginkább […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A romló életszínvonalról vajon miféle mémek jutnak eszébe a mi döbröginknek? Vagy akinek 5 millióra emelték a fizetését és emellé annyit lop, amennyit csak akar, annak egyáltalán eljut az agyáig, hogy az országban a többségnek kilátástalanságig romlik az életminősége?
drrotf
Az teljesen világos,hogy ha a béremelések, a nyugdíjak emelése nem éri l az infláció mértékét, akkor az életszínvonal csökken.Már pedig ez a tendencia uralkodik ma is és jövőre is, legalább is ez következik a kormány költségvetést módosító számaiból, és ez nem csak a Holdról látszik ilyennek, hanem innen Magyarországról is!
Nessy
Egy szűk réteget kivéve, lesz ez még rosszabb is jövőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.